Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2009 » Грудень » 16 »

03:02


Днями відбулася зустріч студентів-першокурсників ІФЖ із членом Спілки письменників України поетом, прозаїком та перекладачем Віктором Мельником. Популярність Віктор Мельник  здобув завдяки своїм графічним і візуальним віршам (нестандартні поезії, які на сторінках  мають вигляд химерних фігур). Саме вони, а також  літературні пародії найбільше привернули увагу студентської аудиторії під час зустрічі.



Наприкінці жовтня в актовій залі університету відбувся конкурс «Барви осені» за участю студентів других курсів Інституту психології та педагогіки. Учасники конкурсу змагалися за право називатися найкращим виконавцем пісень, віршів, танців та акторської  майстерності. У номінації «Найкращий вокал» судді віддали перевагу Тіні Ковтун, «Містер осінь» ? Віктору Нозі, «Міс осінь» ? Вірі Штогрин.



Нещодавно на факультеті музичного мистецтва відбувся конкурс на кращу кімнату у гуртожитку № 1. Перше місце поділили мешканки 506-ї (Н. Колісник та О. Кушнір) і 508-ї (А. Шарко та А. Денисюк) кімнат. На другому місці Т. Дзюбак, Г. Кушнір і К. Вайдацька з кімнати № 520. Третє місце зайняли О. Грибельська і Н. Попович із 408-ї кімнати. Журі визначало переможців за такими критеріями як санітарний стан кімнати, дотримання гігієни та порядок у помешканнях.

Ольга УРСУЛЕНКО



В ІФЖ було проведено перший етап Х Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика, в якому взяли участь студенти-філологи І та ІІ курсів. Журі у складі проф. О.М. Куцевол (голова),  проф. І.Є. Руснак, доц. Л.В. Прокопчук, доц. Павликівської Н.М. проаналізувало роботи учасників за 12-бальною системою і розподілило місця серед таких студентів: І – Катерина Девдера (2-У/А-Б), ІІ – Оксана Грицаюк (1-У/А-В), ІІІ – Таїса Безнесюк (2-У/А-Б).



Днями відбувся третій тур відкритого чемпіонату ВДПУ гри «Що? Де? Коли?», який перенесли у зв’язку з карантином. Цього разу перемогла команда Інституту педагогіки і психології «Нафталін». Після третього туру у чемпіонаті лідирує команда «Опытные люди», до складу якої входять випускники природничо-географічного факультету.
Планується, що кожного місяця відбуватиметься одна гра, а за результатами 8 ігор буде визначений чемпіон ВДПУ.

Роман МАЗУР

Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 822 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0