П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2010 » Жовтень » 13 »

04:22


На конференції трудового колективу університету обговорено звіт першого проректора, проф. А.Ткаченка про діяльність нашого ВНЗ у 2009-2010 навчальному році та визначено завдання на найближчу перспективу. Окремих викладачів було нагороджено відзнаками профільного міністерства, грамотами управління освіти і науки Вінницької облдержадміністрації.

Віктор ОЛЕКСАНДРІВ

***

Студент Інституту історії, етнології і права О. Федоришин провів квест – командну гру, для якої потрібна сильна координація дій усіх учасників. Кожну команду можна умовно поділити на дві частини: так звані штаб і екіпаж. Штаб – це аналітичний центр, що об’єднує основні уми групи. Їхнє завдання — розгадати підступні запитання від організаторів і відрядити свій екіпаж у правильне місце на пошук коду.  

До участі в екстремально-інтелектуальній грі, яку нині можна назвати головним конкурентом комп’ютерних ігор у боротьбі за час життя молоді, було залучено учнів з 15 шкіл міста Вінниці. Змагання проходили у ланцюжковій послідовності історичними місцями обласного центру. Найактивнішими виявилися школярі ЗОШ № 6, які дали найбільше правильних відповідей.

Наталя БАКСАЛЯР

***

Традиційний день здоров’я на берегах Південного Бугу (мікрорайон Сабарів) організували студенти природничо-географічного факультету. Під час заходу було проведено такі конкурси: «Листівка про здоровий спосіб життя», «Маршрутний листок», «Туристична естафета», «Смуга перешкод», «Перша медична допомога», «Робін Гуд» (змагання з дартсу), «Туристична пісня». За результатами змагань перше місце посіла група 2-Ж, другими стали студенти 4-Б, третіми – групи 1-А та 2-Д.

Світлана СОЗАНСЬКА

***

На факультеті музичного мистецтва відбулася зустріч з віце-директором інституту музики Польської академії (м. Слуцьк), доктором Ярославом Качинським на тему: «Сучасна музична освіта: тенденції мультикультурного розвитку». Особливу увагу було звернено на автономію культури народів світу, проблеми національного і духовного виховання молоді, засвоєння найважливіших закономірностей музичного мистецтва.

Після засідання відбувся концерт, присвячений 200-й річниці найвідомішого польського композитора Фредеріка Шопена.

                                                                 Юлія ФРІБЕР

***

У Мюнхені відбувся чемпіонат світу з кульової стрільби по рухомій мішені серед юніорів. Студентка 3 курсу Інституту фізичного виховання і спорту Людмила Василюк та студентка 1 курсу Інституту іноземних мов нашого університету показали найкращий результат у командних змаганнях.

Дмитро ОСТАПКО


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 622 | Додав: Admin | Теги: із потоку новин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0