Вівторок ,23.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2010 » Листопад » 4 » ДО ЄВРОПИ У НАЛАТАНИХ ЧОБОТЯХ?

03:00
ДО ЄВРОПИ У НАЛАТАНИХ ЧОБОТЯХ?


«Іду я до Європи в налатаних чоботях…». Ця фраза стає дедалі актуальнішою, адже ми стрімголов мчимося до європейської цивілізації, хоча беззаперечним фактом є те, що ми європейці і політично, і географічно, і економічно та й духовно, але, на жаль, не всі. Є серед нас такі громадяни, яких навіть Homo sapiens не назвеш, бо ті субкультури, які останнім часом почали розвиватися і полонити нашу молодь, ті мас-медіа, які вчать дітей змалку курити і вживати алкоголь (бо то є круто, бо тоді тебе будуть поважати), пропагують щось чуже, непристойне, жахливе — гублять нашу молодь, а отже, й майбутнє країни.

Чи можна назвати людиною варвара, який уб'є власну матір за 75 гривень? Особу, яка здатна на таке, я б ізолював від суспільства. Наша нація деградує. Вона старіє. Вона вимирає. Причиною цього є хвороби, низький рівень життя, алкоголізм, наркоманія та безкультур'я молодого покоління. Чи може мати майбутнє наша держава при молоді, яка пишається тим, що вживає наркотики та алкоголь, яка без причини може образити простого перехожого? Чи можна назвати державу цивілізованою, якщо у її суспільства темне майбутнє? Яка ж ми Європа, якщо виховали таке потомство?

…Неприємно бачити майбутню матір із кухлем пива у лівій руці і цигаркою у правій. Неприємно бачити, що молодь де гуляє, там і смітить, не замислюючись про довкілля, про інших людей, які також тут відпочивають. Неприємно бачити батьків, які захищають своє чадо за вбивство чи зґвалтування. Взагалі неприємно бачити молодих людей, які не розуміють, для чого існують, у чому сенс їхнього життя, що вони можуть зробити для себе, для своїх батьків, для своєї держави. Молодь, яка не замислюється над своїм майбутнім, не має майбутнього!

З жахом ходжу вулицями, спостерігаючи за «гнилим» суспільством. Мені прикро бачити сірі маси, які могли б стати суспільною гордістю. Чи зможе таке суспільство перевиховатись? Чи зможе воно стати патріотичним, небайдужим до свого життя, батьків, які народили і виховали? Чи буде воно поважати старших, чи зможе будувати європейську країну за найвищими моральними стандартами?

Суспільство вимирає… Суспільство деградує… Суспільство треба лікувати!

Ігор ІВАНЕЦЬ,
Студент

Обговорення: http://st-gazeta.at.ua/forum/3-4-1


Категорія: Різне | Переглядів: 675 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

0  
1 None   (12.12.2010 08:52) [Материал]
зайдіть влітку, або навіть узимку на автовокзал(центральний або західний). Там задихнешся - і палять де попало, що аж немає чим дихати, і алкоголь літрами вживають

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0