Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 21
ТВОРЧІ ПОСИДЕНЬКИ

Днями в інституті психології, педагогіки і мистецтв Вінницького педуніверситету відбувся літературно-музичний вечір. Захід видався цікавим і пізнавальним. Присутні мали змогу відпочити у творчій і затишній атмосфері.

Першим виступив організатор свята, який розповів про особливості створення програми. Далі розпочався міні-концерт. Студенти першого та другого курсів декламували вірші. Гурт "Зоревій" подарував гостям дві музичні композиції. Приємно здивував танець, який підготували активісти.

Родзинкою вечора беззаперечно став театр спонтанності "Плейбек". Актори вразили вдалою імпровізацією. Вони з легкістю відтворювали на сцені будь-яку, запропоновану глядачами, ситуацію.

Наприкінці всі заспівали українську народну пісню про чорнобривці. Потім викладачі та студенти, переповнені позитивними емоціями, жваво обговорювали побачен ...
Читати далі...
.

 

АЛЛО, ШУКАЄМО ТАЛАНТИ!

У мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбувся конкурс-огляд перших курсів інституту філології й журналістики «Агов, таланти!». Учасники дивували своїми вміннями, майстерністю, вправністю, настроєм та щирими посмішками. Кожен показав те, що вмів і бажав представити аудиторії. Ведучими заходу стали другокурсниці-журналістки Софія Бедарева та Олександра Клименко, які торік зайняли перше місце у номінації «Найкращі ведучі».

Аби визначити переможців, до складу журі запросили фахівців з усіх можливих напрямків: пісенного, танцювального, декламаторського та драматичного. Очолила групу експертів  проф.  Тамара Слободинська, їй допомагали ст. викл. Вікторія Ткаченко, асист. Юлія Лебідь, ст. лаборант Ірина Вдовиченко та голова Ради студсамоврядування ІФЖ Мирослава Несторук.

Першими на сцені  з’явилися пер ...
Читати далі...
.

 

«ВИННИЦКИЕ ВОЛКИ» - СУПЕРКОМАНДА ПО АМЕРИКАНСКОМУ ФУТБОЛУ

Команда «Винницкие Волки» была основана в 1996 году Олегом Фоминым и Игорем Авдеевым. Олег Березовский создал Винницкую федерацию американского футбола (ВФАФ). Команда не была профессиональной, и содержалась благодаря финансированию Винницкого областного совета и президента ВФАФ.

Касаемо самого вида спорта и его развития в Украине, то ситуация конечно же желает лучшего. Все соревнования проводятся под эгидой Национальной Федерации Американского Футбола Украины. Главная цель её деятельности – содействие в развитии и популяризации американского футбола на Украине. НФАФУ занимается организацией игр чемпионата Украины, организует игры сборной страны, также занимается развитием де ...
Читати далі...
.

 

«ГЕТЬ ПАЛІННЯ – МИ ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ»

Бібліотека Вінницького педагогічного університету організувала для користувачів акцію «Віддай цигарку. Візьми цукерку», основна мета якої – профілактика боротьби з курінням серед молоді.

Акція проходила на території університету,де студентам пропонували обміняти цигарки на цукерки,рекомендували утриматися від паління цього дня, інформували про шкідливий вплив тютюнопаління на організм.

Бібліотекарями була оформлена книжкова виставка «Геть паління – ми здорове покоління», на якій представлена література про історію вживання тютюну, вплив паління на організм людини, шкідливий вплив тютюнопаління на спосіб життя й здоров’я студентської молоді.

По ...
Читати далі...
.

 

ТЕАТР «СЬОМЕ НЕБО» НА СЦЕНІ ПЕДАГОГІЧНОГО

У Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбулася захоплива вистава «Одержимі морем» (п’єса британського письменника Пьера-Жаке за Єліаса) у виконанні акторів народного театру-студії ВНМУ імені М. Пирогова «Сьоме небо». Режисер-постановник Марина Ревенко – працівник Вінницької ОУНБ імені К. Тімірязєва, упорядник й автор книги сценаріїв масових заходів «І сценарист, і режисер».

Народний театр-студія «Сьоме небо» був створений на медико-психологічному факультеті Вінницького національного медичного університету імені М. Пирогова у 2005 році завдяки художньому керівнику І. Байгузіній та професійному режисеру М. Ревенко.

Цьогоріч театру виповнилося 10 років. У свій ювілей «Сьоме небо» неодноразово брав участь у конкурсних програмах і ставав переможцем. ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0