Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 12
ФОТОВИСТАВКА СИНИЧОК-МОДЕЛЕЙ

Презентація фотоальбому «Театр синичок» Олександра Гордієвича відбулася у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї 8 лютого.

Член Національної спілки журналістів та Національної спілки фотохудожників поділився не лише набутим досвідом у роботі з «синичками-моделями», а й цікавими життєвими історіями.

Розповідь про сало, яким пригощав своїх птахів неабияк повеселила аудиторію. Підтвердити слова фотографа зу ...
Читати далі...
.

 

АВТОРИТЕТНИЙ ГІТАРИСТ ПЕДАГОГІЧНОГО

Один із видатних радянських поетів Расул Гамзатов сказав: «Талант непотрібно підштовхувати ззаду і тягнути за руку. Він сам знаходить собі дорогу й опиняється попереду всіх». Цей вислів найкраще характеризує талановитого, активного та життєрадісного випусника інституту математики, фізики і технологічної освіти Вінницького педуніверситету Миколу Коміcсаренка.

У ньому поєднуються дві, на перший погляд, зовсім непоєднувані речі: хист до математик ...
Читати далі...
.

 

НАЙГОЛОВНІШОМУ ЧОЛОВІКУ В ЖИТТІ

Наша історія почалася задовго до мого народження. Ти з нетерпінням чекав моєї появи на світ. Ну як, не зовсім моєї, а хлопчика, довгоочікуваного сина. Але сталося інакше: з’явилась я – щоката особа із зеленими очиськами й чорнявим волоссям.

Іноді задумувалася: ніхто так не вміє любити тебе з мамою, як я. Потім зрозуміла, що помилялася, бо ти мене любиш щонайменше на 9 місяців більше. Чесно кажучи, в дитинстві дуже засмучувалася, коли через важку ...
Читати далі...
.

 

ЛІЛІЯ СТОЙКО: «ДОРОГУ ЗДОЛАЄ ТОЙ, ХТО ЙДЕ»

Для кожного з нас школа – друга родина. Майже половину життя проводимо в рідних стінах, де оточені людьми зі спільними інтересами, мріями та бажаннями. Однокласники стають рідними, немов брати та сестри. Серед них знаходимо справжніх друзів, які завжди крокуватимуть поруч. Учителі ж, люди старші та мудріші, допомагають день за днем пізнавати світ. Дають мудрі поради і настанови, навчаючи не лише фаховій дисципліні, а й життю.

Свого класного керівник ...
Читати далі...
.

 

РОМАНТИЧНА ВІННИЦЯ

ТОП-5 НАЙПОПУЛЯРНІШИХ МІСЦЬ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК ЗАКОХАНИХ

На порозі 14 лютого – День святого Валентина. Слідом за ним у двері стукає весна. Найблагодатніша пора для вияву почуттів, які розпускаються із людських сердець, наче перші квіти з-під снігу. Всі закохані пари, взявшись за руки, летять окрилені на прогулянки. Куди повести свою половинку в нашому місті на побачення, щоб вона запам’ятала його надовго? Пропонуємо п’ять найпопулярніших ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0