П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 15
СОЦМЕРЕЖІ ДЛЯ ПОШИРЕННЯ ПРОЕКТІВ

Міні-інтенсив «Study SMM» відвідали майбутні журналісти й рекламісти Вінницького педуніверситету. Поділитися досвідом зі студентами до вишу завітав власник мережі тематичних спільнот, керівник smm-агентства «G-tag» Андрій Гонковський.

Темою заходу було просування проектів у соціальних мережах. Під час розмови присутні дізналися чимало інформації щодо аналізу цільової аудиторії, контент-плану, залучення підписників, підвищення активнос ...
Читати далі...
.

 

ОДРУЖЕННЯ НА ОДИН ДЕНЬ

Унікальну та неповторну церемонію «одруження» у Валентинів день організував профком Вінницького педагогічного. Промовити заповітне «так» і зареєструвати «шлюб» цьогоріч наважилося 5 пар. Дійство відбулося в холі Мистецького центру, який перетворився на студентський РАЦС.

Метою проведення заходу – показати, що справжня закоханість повинна логічно привести до шлюбу та створення міцної і надійної сім’ї. За бажанням «молодята» обмінювалися обручками.

...
Читати далі...
.

 

МИ РОЗПОЧИНАЄМО КВН

13 лютого у Мистецькому центрі ВДПУ імені Михайла Коцюбинського відбувся Перший фестиваль КВН 2017 року серед трьох найсильніших команд університету: «5 хвилин», «Хочу заміж» і «Холостяки».

На свято завітав Вінницький кавеенщик і журналіст Олександр Шемет, котрий привітав учасників і глядачів з новим сезоном та зазначив, що нинішні вчителі мають вміти все, а особливо зацікавити сучасних учнів. Для кавеенщиків – це не проблема, оскільки вони енергійні, артистичні, вміють зачаровувати. Тому з легкістю зможуть втримати увагу учнів упродовж 45 хвилин ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0