Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 21
«ВИЩИЙ ПІЛОТАЖ» ІЗ ОЛЕНОЮ ГРАМАТОВИЧ

Уміння смачно готувати – справжнісіньке мистецтво, яке потребує не лише гармонійного співвідношення продуктів та спецій, а й творчої імпровізації. Зазвичай господині мають власний підхід до створення страв. Недарма в кожному домі навіть традиційний борщ смакує по-різному.

Як правило, матері змалку навчають донечок вправлятися біля плити. З неньчиною допомогою опанувала кулінарне мистецтво й нова героїня «витребеньок» – заступник голови профкому Олена Граматович.

...
Читати далі...
.

 

ВЕГЕТАРІАНСТВО: ГУМАНІЗМ ЧИ ЗАГРОЗА ЗДОРОВ’Ю?

За останні десятиліття вегетаріанство стало не тільки системою харчування, а й стилем життя, своєрідною ідеологією. «Бути чи не бути вегетаріанцем?» – на це питання кожен знайде відповідь сам, зваживши переваги і недоліки подібної їжі.

Вегетаріанцями стають із різних причин: духовно-релігійних, екологічних, етичних та естетичних, медико-гігієнічних чи економічних.

Колишній студент нашого вузу Сергій Лефтер вважає ...
Читати далі...
.

 

ПОВЕРНЕННЯ НЕВИМОВНОГО ЖАХУ?

Нарешті після довгих очікувань українці побачили продовження одного із культових романів Короля жахів – Стівена Кінга – «Сяйво». Нова частина книги, що отримала назву «Доктор Сон», «заговорила» українською у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» за сприяння Олександра Карасюка – постійного перекладача творів цього американського автора.

Історія про маленького хлопчика Денні, який у 5-річному віці зіткнувся зі справжнім злом та зумів його подолати, у 90-х роках підкорила мільйони читачів та змусила кров у їхніх жилах справд ...
Читати далі...
.

 

ОДИН ПРОТИ ВСІХ

П’ятірка кращих монофільмів

Із початком зародження кінематографа режисери рідко наважувалися створювати монофільми. Саме так називають стрічки, дії в яких розвиваються за участь єдиного чи декількох персонажів, зіграних одним актором.

Розгорнути повноц ...
Читати далі...
.

 

ПОВЕРНЕННЯ У БУДНІ

Усі добре знають, що після зимових канікул повернутися у одноманітні будні дуже складно. Деякі не можуть сфокусуватися, інші борються з лінню, а треті взагалі тонуть у депресії.

Для тих, хто ще не позбувся постканікулярного синдрому, пропонуємо декілька порад, аби швидше звикнути до робочого режиму.

Міцний сон – запорука вдалого дня. Намагайтеся лягати якомога раніше. Не їжте перед сном та не дивіться передачі, які можуть в ...
Читати далі...
.

 

РЕКЛАМА – ЦЕ МИСТЕЦТВО

Головний редактор інформаційно-довідкового журналу «Вінниця» Віктор Рудь завітав до Вінницького педуніверситету 21 лютого. Розповів журналістам та рекламістам 3 курсу, як правильно створювати рекламу та чого варто уникати при її оформленні та розміщенні.

Надмірна яскравість, перевантаження текстом і кольорами, насичений темний фон – грубі помилки в роботі дизайнерів.

Віктор Рудь наголосив на головному правилі ст ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0