П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 26
ОДНА З НАЙМИЛОЗВУЧНІШИХ У СВІТІ

Фестиваль «Українаська мова в пишній скарбниці мов світу» відбувся з нагоди Міжнародного дня рідної мови у Вінницькому педуніверситеті 21 лютого.

Мета заходу – вшанувати рідне слово, зробити ще один крок на шляху до утвердження української серед інших мов. Показати, що студентська спільнота ВНЗ єдина з усім світом у цей день. Модератор свята була третьокурсниця Юлія Богачук.

Представники «Студії театральної ...
Читати далі...
.

 

11-КЛАСНИКАМ ПРО НОВІ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ

Профорієнтаційний захід у Вінницькому технічному ліцеї провела доктор філологічних наук, професор Ніна Іваницька зі студентами-філологами 4 курсу Наталією Довгань і Тетяною Круш 22 лютого.

Одинадцятикласники дізналися про особливості цьогорічної вступної кампанії до педуніверситету. Четвертокурсники повідомили про впровадження нових спеціалізацій на факультеті філології й журналістики ім. М. Стельмаха: англійська мова, польська мова, українознавство.

...
Читати далі...
.

 

ПЕРШИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ ГЕОГРАФІЧНИЙ ТУРНІР

На природничо-географічному факультеті відбувся фінал Першого студентського географічного турніру, у якому взяли участь 3 команди: «Sirius», «Terra rossa» та «Інтурист», до складу яких ввійшли ініціативні та завзяті, креативні та ерудовані студенти 1, 3 курсів та ОКР спеціаліста.

Організували захід кандидат географічних наук, викладач кафедри фізичної географії Леонід Кирилюк і кандидат геологічних наук, доцент кафедри фізичної географії Володимир Корінний під керівництвом завідувача кафедри географії, професора, доктора географічних наук Григорія Дени ...
Читати далі...
.

 

ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА НОВІТНЬОЇ МЕТОДИКИ

Аспірантка кафедри педагогіки та професійної освіти Інституту магістратури, аспірантури та докторантури А.Ю. Киналь здійснює на базі факультету іноземних мов експериментальну перевірку розробленої методики формування професійних умінь та навичок майбутніх учителів іноземних мов.

З цією метою вона провела заняття зі студентами групи 2Б1, під час яких ознайомила їх з методикою «перевернутого навчання», можливостями використання блогу як інструменту для систематизації навчальних матеріалів та забезпечення взаємозв‘язку викладач-студент та вчитель-учень, з особливостями вико ...
Читати далі...
.

 

ВЕЧІР НІМЕЦЬКОЇ КАЗКИ «MÄRCHENABEND»

На факультеті іноземних мов Вінницького педуніверситету неймовірно яскрава подія – вечір німецької казки «Märchenabend» відбулася 23 лютого.

Студенти груп 1-Д, 2-Д, 3-А, 3-Б, 3-В та 3-Д вирішили відродити традицію проведення «казкових» вечорів, інсценізувати добре відомі та всіма улюблені історії німецьких казкарів у сучасних інтерпретаціях.

На захід були запрошені студенти, викладачі, школярі гімназі ...
Читати далі...
.

 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ «ШКОЛИ ВОЛОНТЕРСТВА»

У Вінницькому педуніверситеті відбулась презентація соціального проекту «Школа волонтерства» 23 лютого.

Присутні послухали антинаркотичну лекцію провідного тренера та директора центру «Нарконон» Олени Вальтер. Зустріч проходила за підтримки школи англійської мови «Flash».

Метою проекту є навчання та виховання студентів-волонтерів для робити з дітьми, які позбавленні батьківського піклування, по ...
Читати далі...
.

 

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ЛЮБИТИ СЕРЦЕМ»

До Всесвітнього дня онкохворої дитини та до Міжнародного дня спонтанної доброти у межах акції «Любити серцем» студенти Вінницького педуніверситету зібрали шкільне приладдя, розмальовки та дитячі книжечки для малят.

17 лютого студенти-магістри психології Тетяна Мачушенко, Анна Старинщук, Юлія Громова разом із проректором з науково-педагогічної роботи та соціальних питань Зоряною Ленів і представником ГО «Інститут Соціального Розвитку» Олександром Бортником відвідали відділення онкогематології в Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні.

...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТИ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ БОРЦІВ ЗА ВОЛЮ

Національно-патріотичний захід відбувся у кімнаті студентського дозвілля гуртожитку 4-А Вінницького педагогічного університету 21 лютого.

Студенти на тематичному вечорі-реквіємі вшановували подвиги тих молодих українських героїв, які віддали свої життя у бою під Крутами, під час революції Гідності, а також учасників АТО.

Захід розпочався хвилиною мовчання. На честь борців за вільну, незалежну Україну студентка Юлія Кононенко запа ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0