П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Березень » 21
ВИЗВОЛЕННЯ ВІННИЧЧИНИ В СЕРЦЯХ ПОКОЛІНЬ

Урок історичної пам’яті «73-й річниці присвячується…» відбувся в обласній бібліотеці ім. К. А. Тімірязєва 20 березня. Захід, в якому зокрема взяли участь студенти 2 курсу напрямів підготовки «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» Вінницького педуніверситету разом зі своїм наставником доц. Каленичем В. М., пройшов із метою національно-патріотичного виховання громадян.

Анатолій Войнаровський, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії та культури України Вінницького педуніверситету розповів про події, що відбувалис ...
Читати далі...
.

 

ПЕРЕМОЖЦІ ПЕДАГОГІЧНОГО

Студент 4 курсу факультету фізичного виховання і спорту Вінницького педуніверситету Роман Кокошко став бронзовим призером Кубку Європи з легкої атлетики (штовхання ядра), що відбувся в Іспанії 11-12 березня (тренер – старший викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту Тетяна Дідик).

***

Студентка 1 курсу факультету фізичного виховання і спорту, майстер спорту України з кульової стрільби Вікторія Стецюра стала двічі срібно ...
Читати далі...
.

 

ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

У бібліотеці Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який продовжиться до Міжнародного дня дитячої книги (2 квітня, дня народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена).

На свято дитячої книги до книгозбірні завітали учні першого класу школи №8.

Організатор заходу, провідний бібліотекар читальної зали Броніслава Іванівна Федорук, розпов ...
Читати далі...
.

 

Відкрили світ тележурналістики і сучасного мистецтва студенти-рекламісти

Місто Київ з екскурсійною метою відвідали студенти 2 курсу напряму підготовки «Реклама і зв’язки з громадськістю» 16 березня.

У супроводі асистента кафедри журналістики, реклами і зв’язків з громадськістю Анастасії Сімашової студенти поринули у захопливий світ мистецтва і журналістики.

Музей новин 1+1, присвячений 20-річчю ТСН, був основною метою поїздки. «Новини ні на кого не чекають, їм усе одно &nd ...
Читати далі...
.

 

«ПРИРОДА – МАЙСТЕРНЯ, А ЛЮДИНА В НІЙ – ПРАЦІВНИК»

Зустріч першокурсників напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету з прес-секретарем Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства Станіславом Вовком відбулася 20 березня.

З ініціативи наставника, завідувача кафедри журналістики, реклами та зв’язків громадськістю Віталія Гандзюка студенти дізналися про надбання лісового фонду, проблеми флори та фауни Вінницької області.

...
Читати далі...
.

 

ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ОЧІЛЬНИКА ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАДИ

17 березня 2017 року виповнилося 100 років від початку Української революції 1917–1921 років – одного із найважливіших і найскладніших періодів в історії Українського народу ХХ століття.

Ця доба була вершиною національно-визвольної боротьби, відродження української нації.

З метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України та військової звитяги захисників рідної землі, творців національної держав ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0