Вівторок ,16.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Березень » 30
НА ХВИЛЯХ ЮНАЦЬКИХ СПОГАДІВ

Щороку наприкінці березня Мистецький центр Вінницького педуніверситету зустрічає випускників природничо-географічного факультету. Весна 2017 традиційно згуртувала колишніх студентів у стінах альма-матер.

Розпочали дійство запальним танцем, що подарував гостям народний аматорський колектив «Роза вітрів».

Першим промову виголосив декан природничо-географічного факультету Леонід Стефанков. Після його зворушливих слів випускники разом із ...
Читати далі...
.

 

«МУЖЛЯНДІЯ» ПОВЕРТАЄТЬСЯ…

Феєричне відродження комедії-фарсу «Мужляндія» відбулося у Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету. Виставу показали студенти факультету математики, фізики і технологій за участю студентів факультету іноземних мов.

Спектакль вперше побачив світ ще в 1980 році. На фізико-математичному факультеті активно розвивалася самодіяльність, що стала поштовхом до створення драматичної студії «Откровення», керував якою кандидат філософських наук, професор Дмитро Джола. Ідеологом і натхненником була його дружина, професор, доктор педагогічних наук Алла Щербо.

...
Читати далі...
.

 

ІСТОРИЧНІ ВІХИ РЕФОРМАЦІЇ В УКРАЇНІ

У цьому році християнський світ відзначає 500-річчя від початку масштабного духовного відродження, яке назавжди змінило хід історії.

Початком Реформації прийнято вважати виступ німецького ченця Мартіна Лютера 31 жовтня 1517 року, який у цей день прибив 95 тез до брами собору у Віттенберзі. Соціальні явища, породжені цим явищем, є одними з найбільш впливових в історії людства.

На факультеті історії, етнології і права відбувся круглий стіл «Реформація в Україні: минуле і сьогодення». Реформація є поверненням людини, церкви і суспільства до бі ...
Читати далі...
.

 

МУЗИКА, ЩО ЖИТИМЕ ВІЧНО

Із нагоди 220-ї річниці від дня народження відомого австрійського композитора Франца Шуберта у Вінницькому педуніверситеті відбувся музичний лекторій.

На захід було запрошено викладачів факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв, а також всіх охочих доторкнутися до спадщини талановитого митця.

Глядачам представили найкращі зразки з творчого доробку автора у виконанні кандидата мистецтвознавства, страшого викладача кафедри музикознавства ...
Читати далі...
.

 

ХТО ВЛУЧНІШЕ?

Змагання з кульової стрільби за програмою спартакіади педагогічних працівників вищих навчальних закладів Вінницької області відбулися у Вінницькому педуніверситеті.

Збірну нашого ВНЗ сформували викладачі факультету фізичного виховання і спорту. До складу увійшли доцент кафедри фізичного виховання В’ячеслав Мірошніченко, доценти кафедри теорії і методики фізичного виховання та спорту Андрій Драчук та Віктор Романенко, старші викладачі кафедри фізичного виховання Валентина Кузьмік та Микола Мельничук.

...
Читати далі...
.

 

«МОЯ ГРУПА КРОВІ – ЖУРНАЛІСТИКА»

Кореспондент газети «33-й канал», випускниця факультету філології й журналістики Анастасія Яковишина завітала з майстер-класом до студентів-журналістів 2 курсу Вінницького педуніверситету 29 березня.

Вона розповіла особливості роботи в друкованому періодичному виданні, поділилась секретами проведення інтерв’ю, презентувала найтиражнішу газету Вінниччини «33-й канал», ознайомила з її проблемно-тематичним наповненням. Зауважила також, що у додатки «Молодіжка» та «Подільська порадниця» студенти можуть надсилати власні матеріали, які обов’язково знайдуть своє м ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0