Четвер ,28.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Липень » 10
ПІДСУМКИ УНІВЕРСІАДИ

XIII Універсіада України з настільного тенісу відбулась у м. Житомирі. Змагання стартували в спортивному комплексі Житомирського державного технологічного університету. На урочистому відкритті були присутні начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь; виконувач обов’язки начальника управління освіти і науки Житомирської ОДА Ольга Липовецька; ректор ЖДУ ім. І. Франка Віктор Євдокимов.

У турнірі взяли участь 89 студентів із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, ...
Читати далі...
.

 

ЯК ЖИВЕТЬСЯ СТУДЕНТАМ ОКРЕМО ВІД БАТЬКІВ?

Кожному з нас рано чи пізно потрібно буде відірватися від рідної домівки та відчути смак дорослого життя.

Але більшість молоді намагається зробити це якомога швидше, не розуміючи, які труднощі чекають на них.

 

 

 

Ірина Чередніченко (20 років, ФФЖ ім. Стельмаха)

...
Читати далі...
.

 

БУРЯ В КІБЕРНЕТИЧНІЙ СКЛЯНЦІ

Той факт, що Президентом України Петром Порошенком був підписаний указ про заборону соцмереж став справжньою клізмою з гарячої кави не тільки для так званих «юридичних осіб», проти яких це було орієнтовано, а й передусім для звичайної української молоді.

Відтак, тисячі користувачів Інтернету відірвали від інформації, комунікацій та іншого контенту, який можна було вільно отримувати раніше. На що розраховував український Віллі Вонка, окрім як вставляння палок у колеса своєму народові, підписуючи подібні геніальні укази: залишиться покритим пеленою невідання. Проте вже можна з ...
Читати далі...
.

 

ДОТИК ДОЩУ

Сіре небо, натягнуте наче тятива арбалета, ось-ось вистрілить холодними краплинами. Вони стрімко падатимуть додолу і з гуркотом розбиватимуться об асфальт.

Ось перша краплинка впала мені на руку, а потім ще одна, і ще…

Згадалося дитинство… Як приємно було бігати з друзями під теплим літнім дощем. Відчувати приємний кислувато-гіркий запах мокрого асфальту, що став таким гарячим під сонцем. Дивитися на хмаринки пари на ...
Читати далі...
.

 

НЕ ПЕРЕТВОРЮЙТЕСЯ НА МУЖИКА В СПІДНИЦІ

Колись жінкам для щастя було достатньо міцної родини, роботящого чоловіка, здорових та слухняних дітей. Сьогодні ця тенденція стрімко відходить у минуле. Сучасним жінкам цього замало. Нині поняття «жіноче щастя» рівноцінне чоловічому, тому і виникає проблема самотності дівчат.

Прекрасна половина людства поступово перетворюється на так званих «чоловіків у спідницях». У той час, як чоловіки перестають виконувати свою гендерну роль.

...
Читати далі...
.

 

ДЕ, ЯК і З КИМ… знайомитися?

Здавалося б, знайомство – буденна річ. Мало не щодня зустрічаємо нових людей, і хтозна-ким вони згодом стануть: друзями, хорошими знайомими, ворогами чи навіть коханими. Чи звертали увагу на обставини знайомства, чи відіграють вони особливу роль у тому, як розвиватимуться стосунки?

Із запитанням «Де, як і з ким знайомитися?» звернулася кореспондент газети «Студентська територія» до ровесників.

...
Читати далі...
.

 

ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ЮНИХ ЖУРНАЛІСТІВ «МОЛОДЕ ПЕРО 2017»

Шлях до омріяної професії в кожного особливий. У когось він починається відмінною оцінкою з улюбленої дисципліни, у декого – після цікавої зустрічі чи вражаючого майстер-класу, а хтось знаходить покликання завдяки натхненному спілкуванню з представниками того чи іншого фаху.

Мабуть, чимало з нас досягли усвідомлення правильності вибору спеціальності внаслідок спроб, помилок, успіхів, розчарувань і перемог. «Найважливіше – практика», – обов’язково скажуть наставники здобувачам вищої освіти. Принаймні для майбутніх журналістів це стане беззаперечним гасл ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0