Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Листопад » 12
ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ЮЛІЇ МЕЛЬНИК

Майстер-клас від кореспондента «Газети по-українськи» та журналу «Країна» відбувся у Вінницькому педуніверситеті 25 жовтня. Досвідом зі студентами-журналістами 1 та 2 курсів поділилася випускниця кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Юлія Мельник.

Зустріч пройшла у формі діалогу, зокрема гостя – журналіст рубрики «Діаспора» – розповіла про мовне питання у газетних публікаціях (у більшості матеріалів використовується суржик та розмовна мова), навела приклади того, як наші співвітчизники, перебуваючи за кордоном, досягають усп ...
Читати далі...
.

 

ЛЮДСЬКІ ДОЛІ В ПОЕЗІЇ І МУЗИЦІ РАДІОЕФІРУ

До студентів-журналістів 2 курсу завітали талановиті гості – Зоя Тищенко, журналістка Вінницького обласного радіо і Тетяна Скомаровська, ведуча радіо «Хвиля» 8 листопада. Радіожурналістика – їхнє покликання.

Вони розповіли студентам про досвід роботи, наголосивши, що журналісти пізнають життя людини зсередини, переживають разом із нею радощі і біди, спілкуються не тільки голосом, але й душею.

Зауважили, що людину завжди потрі ...
Читати далі...
.

 

ВІДЕОБЛОГІНГ – ТЕЛЕБАЧЕННЯ МАЙБУТНЬОГО?

XXI століття ­­– період прогресивного розвитку інноваційних технологій. Змінюється життя й люди, їхні вподобання і пріоритети.

Кожен прагне йти в ногу з часом, аби не втратити зв’язок із світом сучасних тенденцій. Виникає чимало нових сфер, які донедавна навіть уявити було неможливо. Молодь шукає новинки, аби цікаво проводити вільний час.

Надзвичайно великої популярності досягнув відеоблогінг. Це своєрідна фор ...
Читати далі...
.

 

«СПЛІТ» – АКТОР, ЯКИЙ НЕ ВКЛОНИВСЯ

У березні цього року відбулася прем’єра довгоочікуваної кінострічки «Спліт» індійського режисера М. Найта Ш’ямалана. Це фільм жахів, трилер, відзнятий на основі матеріалів книги Денієла Кіза «Таємнича історія Біллі Міллігана».

Здавалося б, сюжет доволі банальний: чоловік із множинною особистістю Кевіл Крамб (Джеймс Макевой) викрадає трьох школярок, хитро обманувши їхнього необачного батька. Запевнив, що перебування дівчат у його оселі – немарне, для вищого блага, важливого ритуалу.

...
Читати далі...
.

 

ОПЕРАЦІЯ «ЛІКВІДАЦІЯ»

Чому варто позбуватися непотрібних речей?

Яка радість від непотребу, що «краде» місце в оселі, скупчується і зменшує простір? Розберімося, як і чому накопичується те, що в якийсь момент перестало бути корисним. Це відбувається з різних причин. Наприклад, вам шкода просто викинути щось, дещо дороге як спогад або, придбавши неякісну річ, відкладаєте її на верхню полицю шафи.

Накопичен ...
Читати далі...
.

 

СПОРТ ЗАРАДИ ЖИТТЯ

Студенти педуніверситету взяли участь у театралізовано-спортивних заходах на Європейській площі міста

Щороку відзначають Міжнародний день студентського спорту. Свято започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативи Міжнародної федерації студентського спорту. Цього дня заклади вищої освіти держави провели різноманітні спортивні заходи-флешмоби.

Насамперед студенти вінницьких ЗВО заспівали Держ ...
Читати далі...
.

 

Ірина ХОЛКОВСЬКА: «НАМАГАЙТЕСЯ ТОРКНУТИСЯ СЕРЦЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ»

Вона народилася в м. Жмеринці у родині військовослужбовця й учительки. Батьки прагнули, щоб дочка з дитинства займалася музичним мистецтвом. Дівчинка не хотіла їх розчаровувати, тому записалася на уроки співу.

Саме в хорі Ірина відчувала захоплення і задоволення, коли займалася разом із друзями. Ще одним хобі була література. Любов до поезії прищепила перша наставниця – Надія Вітковська, заслужений вчитель України. Вона показала, як можна помічати дрібниці, прислуховуватися до прекрасного, володіти зв’язним мовленням.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0