Четвер ,28.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Листопад » 29
ЯК «ПЕРЕЖИТИ» КРИТИКУ?

Часом те, що ми робимо, як висловлюємо думку й виглядаємо не подобається людям, які нас оточують. Кожен час від часу обов’язово помиляється, оскільки ніхто не є ідеалом. Потрібно вміти сприймати критику правильно.

Як би ми не засмучувалися, саме вона є запорукою розвитку. Якщо не вказувати на помилки, не вдасться їх виправити. Головне – відрізняти критику від образ. Першу порівнюють зі щепленням: тіло трішки пошкоджене, але згодом стане здоровішим. Та як же її «пережити»?

...
Читати далі...
.

 

«ІЗ СЕКРЕТІВ ЛІТЕРАТУРНОЇ ТВОРЧОСТІ»

І-ий відкритий регіональний семінар провела кафедра української літератури ФФЖ ім. М. Стельмаха Вінницького педуніверситету 27 листопада.

До заходу долучилися викладачі, члени літературно-мистецької студії «Вітрила», вчителі та учні старших класів навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області.

Модератор – завідувач кафедри української літератури, доцент Ніна Поляруш – розпочала зустріч вступним словом та презенту ...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТИ-ЖУРНАЛІСТИ У ПРОЕКТІ «Хаб медіа мобільності»

Студенти-журналісти Вінницького педуніверситету Альона Шпичка, Юлія Донченко, Анастасія Голошивець взяли участь та успішно освоїли програму журналістської інтернатури в проекті «Хаб медіа мобільності», організованому в Києві Фундацією «Суспільність» спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та ГО «Детектор-медіа».

Упродовж двох тижнів (з 13 по 26.11.2017) стажери перебували під керівництвом провідних медіа, а саме «5 каналу» та «Еспресо». Завдяки проекту мали змогу відвідати майстер-клас випускового редактора новин, керів ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0