Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Грудень » 12
СТУДЕНТИ СТВОРИЛИ МАКЕТИ ВЛАСНИХ КНИГ

У межах вивчення дисципліни «Основи видавничої справи і редагування» (доц. Лешко У. О.) студенти групи 2Ж кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю презентували макети власних книг.

Метою дійства була перевірка знань, які засвоїли студенти під час вивчення навчальної дисципліни. Дотримуючись всіх стандартів створення книги, дівчата й хлопці повинні були самостійно створити матеріальну й змістову частини друкованого видання. До завдання підійшли не тільки відповідально, а й творчо.

...
Читати далі...
.

 

Нові медіа – вічні цінності

На кафедру журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю завітав Руслан Кухарчук – президент міжнародної громадської журналістської організації «Новомедіа», який тривалий час був головним редактором телеканалу «2+2», працював у газеті «Столичные новости», 11 років очолював християнську газету «Камінь наріжний».

Це людина, яка нині професійно займається і політичною, і християнською журналістикою. «Новомедіа» – об'єднання людей, засноване на духовній єдності та фахових інтересах. ...
Читати далі...
.

 

ПГФ ОБРАВ МІС ФАКУЛЬТЕТУ

Красуню природничо-геграфічного факультету обирали у Вінницькому педуніверситеті 23 листопада. Крім звичних дефіле і талантів дівчата представили сукні, виготовлені з вторинного матеріалу, а також демонстрували свої знання з екології в інтелектуальному конкурсі.

До складу журі увійшли: заступник декана з виховної роботи факультету Тетяна Дабіжук, старший викладач кафедри географії Володимир Канський, доцент кафедри фізичного виховання Борис Максимчук, володарка титулу «Красуня ВДПУ 2017» Вікторія Кириченко, «Красуня ВДПУ 2016» Валентина Вольська, фінансовий ко ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0