Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Грудень » 24
ПЕРЕДНОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ (відео)

У День святого Миколая студентсько-викладацька родина кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Вінницького педуніверситету зібралася в Мистецькому центрі навчального закладу на феєричний передноворічний вечір.

Із 120 майбутніх мас-медійників та рекламістів, які здобувають вищу освіту на факультеті філології й журналістики імені Михайла Стельмаха, 80 % упродовж двох годин були артистами на сцені. Зокрема демонстрували свої всебічні таланти: співали, танцювали, ставили сценки, читали власну поезію, прозу, грали в КВН, показували відеосюжети, жартували, розважали ...
Читати далі...
.

 

МУЗИКА ПЛОЩІ

Я наче ще одна металева скульптура, що примостилася на площі. Стою незворушно, вдивляючись у простір. Як скульптура, але гаряча та жива. Жива настільки, щоб усвідомити та спробувати осмислити все те, що за короткі миті народжується та помирає довкола мене, а потім оживає знову.

Ні тобі, металевий поете, ні тобі, порожній маестро, цього не зрозуміти, не усвідомити, не побачити. Ваш погляд не торкнеться низького зимового неба, вії не опустяться, захищаючи очі від вітру, який схиляє беззахисно оголені дерева до землі. Не вловите ...
Читати далі...
.

 

ГУРТОЖИТСЬКИЙ КВЕСТ

«Вставай, мила моя, вставай…». Ні, це не Вакарчук співає, як здалося на перший погляд, а мій скажений «друг», який займає 12 МБ пам’яті телефону. Ні, я звісно не буду сперечатися з приводу закону «Про авторське право», бо викладач з інтелектуальної власності почне на мене скоса дивитися.

Саме з цієї пісні, котру виконує гурт «Океан Ельзи» (а вранці мій будильник), починається ранок. А також з багатьох інших, які долинають із мобільних моїх сусідів. У гуртожитку ти не маєш права на вибір, бо все вирішили за тебе. Навіть те, о котрій прокидатися ...
Читати далі...
.

 

ПАРАДОКС 1001 БЕЗСОННОЇ НОЧІ

Ні для кого не є таємницею той факт, що мозкова активність людини досягає свого апогею мінімум двічі за весь період життя: коли вона намагається придумати причину, аби не йти кудись, і, коли вона намагається заснути.

І от, зіштовхнувшись одного разу з другим випадком, я вирішив поділитися своїми роздумами з друзями та знайомими.

...
Читати далі...
.

 

У НІЧНИЙ КАЗКОВИЙ ЧАС РІК НОВИЙ ІДЕ ДО НАС

Час летить дуже швидко… На порозі вже свято, яке пахне мандаринами, ялинкою, несподіваним дивом і казкою. Наближення Нового року – це не просто очікування нових 12 місяців. Усе набагато серйозніше. Це двері, які відчиняють шлях до чогось чарівного, таємничого, сповненого надій і сподівань.

Народна мудрість каже: «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш». Як зустрічає прийдешній рік керівництво нашого університету? Про дитинство, сімейні традиції, яскраві моменти святкування дізнавалася кореспондент «СТ».

...
Читати далі...
.

 

У ВІННИЦЬКОМУ ПЕДУНІВЕРСИТЕТІ НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «МОЛОДЕ ПЕРО – 2017»

День відкритих дверей на кафедрі журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю зібрав чимало гостей. Школярі, їхні батьки та вчителі мали змогу дізнатися про життя факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха Вінницького педуніверситету.

Завідувач кафедри, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент Віталій Гандзюк розповів про діяльність професорсько-викладацького складу, навчально-виховний процес, наукову діяльність кафедри. Закцентував і на тому, що студенти мають змогу постійно удосконалювати знання та вміння, редагуючи власне видання «Студентсь ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0