Четвер ,28.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2018 » Вересень » 20
ВЕСЕЛІ СТАРТИ

Журналісти-першокурсники взяли участь у спортивних змаганнях «Веселі старти», приурочених Дню фізичної культури та спорту, які відбулися на спортмайданчику педуніверситету.

Студенти показали високий рівень фізичної підготовки, спритність та вправність у таких видах спорту: човниковий біг, стрибки в довжину з місця, згинання-розгинання рук, підтягування на турніку, рухливі ігри. У перерві між змаганнями виступали вихованці секції боротьби самбо та дзюдо.


Переможці та призери отримали абонементи до спортив ...
Читати далі...
.

 

ЖУРНАЛІСТИКА І ФУТБОЛ

Змагання із футболу між студентами-журналістами Вінницького педуніверситету відбулися на спортивному майданчику 13 вересня.

Участь взяли юнаки із першого, другого та третього курсів. У кожній команді – п’ять футболістів. Турнір проходив у вигляді чемпіонату, в якому учасники мали по дві групи. У результаті кожна із команд набрала однакову кількість залікових пунктів (по три очка).

Суддівська колегія вирішила віддати першість усім. В особистих номінаціях переможці визначилися так: кращий воротар – Ярослав ...
Читати далі...
.

 

ПОМ"ЯНУЛИ ПОЛЕГЛИХ ЖУРНАЛІСТІВ

У Вінницькому педуніверситеті вшанували пам’ять загиблих журналістів. Щороку в третю п’ятницю вересня згадуємо колег, які загинули під час виконання професійних обов'язків. З такою ініціативою у 2007 році виступила Національна спілка журналістів України.

Очільник Вінницької ОО НСЖУ Василь Паламарчук та його заступник Сергій Гальчак зауважили, що кожен має пам’ятати і Георгія Гонгадзе, і Павла Шеремета… Й усіх тих, хто не зрадив чесному Слову, хто був справжнім журналістом.

Згадали випускників к ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0