Середа ,24.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
ПОБАЧИТИ САКУРУ, ФУДЗІЯМУ ТА ОРІГАМІ МРІЄ ОЛЕНА ПИДОЧЕНКО

З Оленою ми разом навчалися в одній школі, а в десятому та одинадцятому класах навіть були однокласницями. Тепер разом навчаємося на першому курсі ІФЖ нашого педуніверситету. Олена – надзвичайно добра та чуйна людина, завжди допоможе порадою, підтримає в складній ситуації. Напевно, в неї це від батьків, які оточують її любов’ю та навчають поваги до людей.

Олена Пидоченко невеликого зросту, мила дівчина з чудовим характером, має фарбоване червоне волосся, пірсинг у лівій брові, що додає їй оригінальності та неповторності. Має багато друзів із різних куточків світу, з якими спілкується по Інтернету, але найближчі завжди поряд.

...
Читати далі...
.

 

Відгадані мелодії

В інституті філології й журналістики відбулась музична вікторина «Відгадай мелодію», учасниками якої стали студенти першого та третього курсів. Організатором заходу виступив Володимир Харламов, колишній викладач Вінницького технічного університету, який зараз проживає за кордоном. Він – надзвичайно цікава й талановита особистість. Окрім технічних наук, чудово володіє музичним мистецтвом. Зізнається в тому, що музика – його життя, він одержимий нею.

У цьому й переконалися присутні на вікторині. Всі були приємно здивовані, почувши українські мелодії в таких стилях як – «рок», «поп», «джаз» і навіть «хіп-хоп»… Володимиру Сергійовичу вдалося тра ...
Читати далі...
.

 

ЖИТТЄВІ СХОДИНКИ ЮРІЯ СТЕПАНЧУКА

Перед тим, як познайомитися з людиною, про яку цей нарис, вирішила поцікавитися, як ставляться до нього студенти-історики: запитала кількох своїх знайомих з інституту історії, етнології і права, чи добре знають вони Юрія Степановича Степанчука і який він взагалі як людина. Відверто кажучи, була здивована тим, із яким захопленням студенти відгукуються про свого викладача. Тому хвилюватися перед моїм знайомством із ним не було сенсу.

На третьому поверсі «нового» корпусу людно. На заспаних та втомлених обличчях студентів одразу видно причину такого стану – сесія! Гамірливі юнаки та дівчата готуються до заліків та іспитів: хтось перечитує конспекти, х ...
Читати далі...
.

 

У місті Лева свято й кава кожен день!

Запаяна кава, «крива» ресторація, запах тістечок, джаз, щирі посмішки перехожих… Так, це Львів – одне з найпрекрасніших міст у Європі, в якому мав нагоду побувати. Провів там лише два дні, але за цей короткий термін встиг побачити й зрозуміти багато цікавих речей.

Перше, що вражає – атмосфера. Немає цієї сірості, буденності, заляканості; навпаки, з кожним кроком вузенькими і водночас загадковими вуличками відчувається неабияка святковість. Усюди усміхнені й привітні люди, музиканти, артисти, художники; грає тиха й не набридлива музика (чи то скрипка, що «проймає» до глибини душі, чи то просто легкий джаз); маленькі дворики потопають в ароматах сві ...
Читати далі...
.

 

«У тюрмі почав писати казку для своєї доньки, але доки придумував – дитина виросла…»

З одного боку кімнати – навпроти гостей – стоять звичайні діти, десятеро осіб, більшість яких, певно, не усвідомлюють і не розуміють, чого і як сюди потрапили. У Вінницькому СІЗО вони до вироку суду, потім або колонія, або омріяна свобода…

На творчу зустріч із підсудними прийшли Катерина Осадчук – завідувач відділу Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, юні поетеси – Анастасія Коломієць та Аліна Присяжнюк, письменник, старший викладач кафедри журналістики нашого університету Віталій Борецький та журналісти місцевих мас-медіа.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 208 209 210 211 212 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0