Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
НЕБО ВІДКРИТЕ ДЛЯ ВСІХ

Красу планерного спорту, як музику, досить важко описати словами. Душевний стан людини, яка летить на крилах планера під самими хмарами без мотора, неможливо порівняти з жодними земними благами. Планер дає відчуття польоту птаха, який вільно почувається у повітряних потоках.  Шум, який створюється тертям повітря до крил вашого небесного корабля, потужною хвилею передається усій людській сутності. Тоді ви відчуваєте крила літального апарату так, ніби власні...

...
Читати далі...
.

 

Місто, де не запалюють вогнів Де зупинилася епоха…

Які дороги занесли мене в Прип’ять? Важко сказати, якась юнацька цікавість чи співчуття, непосидючість чи необачність. Але одне тепер знаю точно Прип’ять змусить вас не лише дивитися, а й бачити інакше, вона вивертає назовні людську душу.

...
Читати далі...
.

 

КОРОНОВАНІ КРАСУНІ З ПЕДАГОГІЧНОГО

Конкурс краси «Міс студентство Вінниччини» зібрав у Будинку офіцерів чи не половину студентського загалу нашого міста. Зала просто сяяла від чарівності та вроди, яку випромінювали учасниці, блиску зіркових журі та ведучих.

Своїми запальними танцями гостей розважав колектив Амадора Лопеса «Rumberos», подарував кілька пісень Марк Савін – екс-фабрикант та ведучий конкурсу. Долю дівчат вирішували: боксер В’ячеслав Узєлков ...
Читати далі...
.

 

Із потоку новин

Утретє відбулася регіональна конференція, присвячена питанням духовно-морального виховання молоді. Поважними гостями зібрання стали митрополит Вінницький та Могилів-Подільський Симеон, а також представники духовенства Вінницької та Хмельницької єпархій УПЦ та ГКУ. У вітальному слові владика Симеон підкреслив  значення співпраці педагогів та представників духовенства у процесі виховання молодого покоління. Студенти та викладачі виступили з доповідями на релігійну тематику. Об’єднував усі виступи мотив любові до ближнього.

...
Читати далі...
.

 

АКТОРСЬКІ КРОКИ ЮНОГО «ОРФЕЯ»

Неодноразово казали, що інститут філології й журналістики просто зобов’язаний мати власну театральну студію. А ось те, що вона уже існує, знають лише обрані. Першим гостям пощастило відвідати захід, присвячений прекрасному поетові, королю інтимної лірики Миколі Вінграновському.

Свято відбулося за участю студентського літературно-театрального об’єднання «Орфей» та його ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 226 227 228 229 230 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0