П`ятниця ,29.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Капітошка- 2012, або Боротьба за чисте майбуття

Історія про Капітошку-молодшого (пра-пра-правнука відомого всім мультиплікаційного героя). Він здається нам знайомим, але зважаючи на те, що дія відбувається в ХХІ ст., молодшенький суттєво відрізняється від свого дідуся. Це не дивно – в час загальної механізації та розширень меж електронно-інтернетизованого світу, Капітошка-молодший не міг бути схожим на дідуся: стрибати з листочка на квіточку, з квіточки на травинку, весело співаючи: «Я стриб-стриб-стриб-стриб-стриб…я ха-ха-ха-ха-ха».

...
Читати далі...
.

 

«НОВА МОВА РУХІВ: РОЗШИРЕНА ВЕРСІЯ»

Ніколи ніхто з нас не замислюється над тим, чому саме  в цей момент саме так жестикулюємо, чому саме так сідаємо або дивимося. На перший погляд це звичайні речі, та ними все ж керує наша підсвідомість. Учені навіть виділяють окрему підгалузь науки «мова рухів», в якій досліджують закономірність «вживання» людьми тих чи інших жестів.

Тема цікава та непередбачувана. Часто, на перший погляд, звичайний ...
Читати далі...
.

 

НЕСПОДІВАНИЙ ПОДАРУНОК

Сонце розбудило мене, ледь торкнувшись горизонту. Жовто-червоним вогником воно то з’являлося, то ховалося за мережками дерев.

Ранок…Чується метушня неподалік мене, і лише цей шум допомагає мені зрозуміти: «Я у вагоні!? Але чому? Куди я їду? Чи є у мене квиток?»

...
Читати далі...
.

 

НЕ ГОВОРІТЬ ПРО ДОБРО – ТВОРІТЬ ЙОГО

Найсвітліший, найяскравіший, найщасливіший день у житті кожного закоханого серця – день весілля! День посмішок, привітань, блиску обручок та вигуків «Гірко!»; день злиття двох струмків в одну річку, скріплення побачень, поцілунків та обіцянок у єдиний міцний ланцюжок кохання – шлюб!

Кожна дівчина вже з дитинства планує своє весілля, до деталей продумує сукню і таємничо посміхається, знаючи, що вона буде ...
Читати далі...
.

 

«МАФІЯ» ПОЛОНИЛА ВІННИЦЮ

 Не думайте, що наткнулися на текст, який викриває усі злочинні угрупування нашого міста. Усе набагато простіше, цікавіше, а головне – без криміналу, принаймні реального. «Мафія», про яку так прагну поговорити – салонна психологічна рольова гра з детективним сюжетом, що моделює боротьбу «добра» і «зла». За сюжетом ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 234 235 236 237 238 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0