Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
СТУДЕНТИ «СПАЛАХНУЛИ» НА ПЛОЩІ БІЛЯ ФОНТАНУ

Уперше до Міжнародного дня студента на головній площі біля фонтату відбувся флешмо́б (з англ. flash mob – «спалахуючий натовп», flash – спалах, mob – натовп. – інф.з Вікіпедії) – заздалегідь спланована масова акція, організована через Інтернет або інші сучасні засоби комунікації, в якій ...
Читати далі...
.

 

Аліна БАРАНОВСЬКА: «У ЖИТТІ ВАЖЛИВО НЕ ВТРАТИТИ РІВНОВАГИ ТА НЕ ПОГАСИТИ ІСКРИ В ОЧАХ!»

Зустрілася з нею холодного листопадового вечора, коли університет відправляв на спочинок самотні аудиторії. Коли подвір’я засвітилося теплими вогниками ліхтарів, а з рідної альма-матер вийшов останній студент, тоді з вуст приємної невисокої дівчини пролунало тихе «Привіт!». Отією світловолоскою з великими добрими очима та щирою посмішкою була студентка 3 курсу Інституту педагогіки, психології та мистецтв Аліна БАРАНОВСЬКА. Дівчина-сонце, дівчина-пісня, добра, справжня, відкрита душею, з дитинства закохана у співоче слово.

...
Читати далі...
.

 

СПІВУЧІ ТАЛАНТИ ПЕДАГОГІЧНОГО

До сторіччя нашої almamaterбуло організовано наймасштабніше шоу за всю історію навчального закладу – «Співучий голос університету».

...
Читати далі...
.

 

ДИВОСВІТ КАРТИН ІРИНИ КРАВЧЕНКО

Усі люди різні, неординарні та неповторні. У кожного свої захоплення, улюблені справи всього життя, які приносять їм велике задоволення. Немає жодної людини, яка б не займалася тим, що їй подобається та близьке до душі. Улюблене хобі має привітна, талановита і творча людина, старший викладач кафедри фізичного виховання Ірина Кравченко.

З ...
Читати далі...
.

 

ЩАСЛИВИЙ СТУДЕНТ – СИТИЙ

«Ми є те, що ми їмо» сказав видатний давньогрецький лікар Гіппократ більше трьох тисяч років тому. У наш час досить актуальною є проблема здорового харчування, особливо серед студентства. Адже через гіперактивний спосіб життя сучасна молодь не має змоги правильно (раціонально) харчуватися. Тому-то доводиться підживлюватися в різних фаст-фудах, буфетах та кафетеріях. Отож, якщо вам цікаво, чим харчуються наші студенти, то наступна порція інформаці ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 243 244 245 246 247 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0