Четвер ,18.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
ЄВРО-2012: пафос на футбольних полях

Усе своє, хоч і не довге життя, пам’ятаю ті банальні, пафосні та дещо наївні гасла: «Наша мета-2002», «Наша мета-2004» і так до безкінечності, тобто до сьогодення. З їх допомогою футбольне керівництво нашої країни намагалося ствердити і переконати усіх, що все буде добре, що ми – переможці, що ми – найкращі.

Але весь час щось ставало на заваді: то м’яч чомусь виявився круглий, то суддя – свистун, то тренер не той, то вболівальники не прийшли підтримати, то німці чи греки ст ...
Читати далі...
.

 

Не бійтеся бути людяними, або як щодо волонтерства?

Навколо теми волонтерства сьогодні точиться чимало дискусій. Здавалося б, нічого складного – обирай те, що найбільше подобається, і вперед – допомагати ближньому. Волонтери потрібні як дитячим будинкам, так і притулкам для людей похилого віку, а також для допомоги безпритульним. Однак не все так просто, як здається на перший погляд.

Точки зору з приводу волонтерства розділяються. Є так звані «співчуваючі», які люблять писати повідомлення на сотнях Інтернет-форумі ...
Читати далі...
.

 

Кому давати милостиню?

У кожному місті ми зустрічаємо їх. На вокзалах, ринках, у метро та підземних переходах, біля монастирів та магазинів, у парках та просто на вулиці… Жебраки – хто вони? За що їм така доля? Адже і в них колись була рідна домівка, сім`я, робота. Чому ж тепер ці нещасні залишилися зовсім самі? З цікавості та через співчуття вирішила поспілкуватися з такими громадянами Вінниці.

...
Читати далі...
.

 

Вірші з шухляди

Ти цілувала йому руки

і вірила, що він лиш твій.

Приймала всі життєві муки,

не віддавала людям мрій.

...
Читати далі...
.

 

«Посміхнись собі на зло, щоб сьогодні повезло»

Не знаю людини, котра отримувала б насолоду від спілкування із насупленими, занадто серйозними, похмурими особами. Та й споглядання їх не дуже так приваблює (тому що інколи в себе в житті  повно негативу, а тут ще й інші аж вирують темними емоціями). А, як ми знаємо, всього повинно бути в міру. Але можна пробачити терезам, коли вони більш, ніж на половину, переповняться позитивом. І найкращий його вияв, погодьтеся, – посмішка. 

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 255 256 257 258 259 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0