П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Артем Попик: « Музика супроводжує мене постійно»

     Високий хлопець із кришталево-блакитними очами одразу привертає увагу. Спершу ви можете подумати, що він суворий, навіть брутальний. Але познайомившись ближче, зрозумієте, що помилялися, бо перед вами надзвичайно неординарна людина з чудовим почуттям гумору та цікавими поглядами на життя. Розумний, креативний, веселий. Встигає музикою займатись і статті писати. Трохи лінивий, трохи сонько, але якщо вам вдасться завоювати його довіру – отримаєте безцінного друга. Такий вже він – басист рок-гурту  Мілкіт» та майбутній «журналюк» Артем Попик. Будьмо знайомі!

     – Коли ти вирішив зайнятися музикою ...
Читати далі...
.

 

Про справжніх чоловіків, їх пивні животи та дівчат у бікіні

      А чи всі помітили, що нашим чоловікам не відведено належного місця на сторінках календаря? 6 грудня – День Збройних Сил України, отже, для того, щоб вважати цей день своїм святом, треба спочатку: форму військову поносити, каші солдатської наїстись і поспати хоча б 9 місяців у казармі (усі, хто через це пройшов, приходьте до мене 6 грудня, буду вам листівки дарувати і у щічки цілувати!).

     Але проблема й у тім, що це свято для тих, хто служив в українській армії, а як же ті, хто готувався захищати Радянський Союз? З 23-м лютого взагалі негарно вийшло – День Радянської Армії перейменували в День Захисника Вітчизни. Незрозуміло: це свято для ветеранів чи для всіх, хто готовий померти за Батьківщину? В такому разі воно може бути і жіночим. А коли ж тоді чоловікам гулянку ...
Читати далі...
.

 

А ти просто кохай…

     Ці люди не знають, що таке кохання на відстані. Вони не чекають листів, дзвінків та повідомлень. І не переживають тривожних моментів прощання, бо завжди разом! Скрізь і всюди: на парах та на перервах, у свята і будні. Вони можуть поєднувати приємне з корисним – кохання з навчанням. Ці закохані люди – студенти нашого університету.

     Влад Печериця (2-А, ІФЖ) та Яна Присяжнюк (2-Г,  ІФЖ):
     – Я своє Сонечко люблю за її щирий погляд, добрі очі, веселу посмішку, ласкаві р ...
Читати далі...
.

 

КАЛЕЙДОСКОП ЯСКРАВИХ БУДНІВ

     Якщо ти закоханий – ти закоханий у мене. Інакше і бути не може. Я гортаю сторінки-листки пожовклої осені, гарячого морського літа, яблуневої весни і замерзлої Сніжниці-зими... І скрізь ти… Тебе не може не бути… Чомусь здається, що оті короткі зустрічі і є моїм найліпшим порятунком від меланхолії. Ти тут. Зі мною.

     Поряд з тобою будні точно не будуть сірими та невиразним. Ти яскравий, як сам колір. І навіть коли ми просто мовчимо, сміємося чи готуємо разом, усе виходить надзвичайним.

     Пам’ятаєш, як нам бул
о весело блукати містом і плакати від ...
Читати далі...
.

 

Паперово-пурпурова любов, або доведи свої почуття в День святого Валентина

     Люди бігають з іскрами божевілля в очах у пошуках паперового серця (що йменується – «валентинка»). Адже, вважають, що саме розмір, оформлення та текст обраної листівки є безпосереднім доказом сили кохання до їхнього обранця.

     Що?! Ви дійсно в це вірите? Значить, ви все життя (місяць, два, півроку, рік) віддано любите Його (Її), а якщо саме 14 лютого не подаруєте цієї паперової дрібнички, то вся відданість та щирість вашої любові анулюються? Ви дійсно вважаєте, що в цьому вся суть? Таке враження, що половина з вас навіть не знає передісторію одного з найсимволічніших свят.

   & ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 264 265 266 267 268 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0