Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів

ххх
     В інституті педагогіки і психології відбулася щорічна інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», яку проводив її засновник Роман Мазур. Змагалися 5 команд: «Першачки» – група 1-А, «Невгамовні»–1-В, «Smile» – 1-З, «Однодумці» – 3-Е, «Шизофренія» – 4-Е. З найвищим результатом в 11 балів перемогла команда «Шизофренія», капітаном якої є Сергій Дячок.
Яна СТРАТІЙЧУК

 

ВАХТАНГ КІПІАНІ ПРО УКРАЇНСЬКУ ПРЕСУ, КОЛЕКЦІЮ САМВИДАВІВ І ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ СУСПІЛЬСТВА

     Минулого тижня студенти-журналісти атакували Google запитом про Вахтанга Кіпіані, щоб зрозуміти, з якою визначною людиною пощастить познайомитися. І, як ви бачите, не випадково, бо нам випала таки нагода прослухати лекцію цього відомого журналіста та громадського діяча.

     Вахтанг Теймуразович провів свою зустріч у форматі лекції з історії вітчизняної журналістики. Основною темою була «самвидавницька» діяльність українців радянської доби. Студенти отримали величезний об’єм інформації, хоча й гість розповідав лише найголовніше, найцікавіше та найсуттєвіше. Вдалося багато дізнатися про саможертовну ро ...
Читати далі...
.

 

ФАХОВИЙ ДОСВІД ЖУРНАЛІСТА З ПРЯШЕВА

     Йосиф Юрчишин, словацький мас-медійник, подорожує Україною з метою обміну досвідом зі своїми колегами. Завітав він і до Вінниці.

     У приміщенні Вінницького «Прес-клубу ринкових реформ», що у кінотеатрі ім. М.Коцюбинського, відбувся майстер-клас Йосифа Юрчишина для місцевих мас-медійників та студентів спеціальності «Журналістика» педуніверситету. Розмова була дружньою та невимушеною. Зачепили багато актуальних тем, зокрема роздержавлення українських ЗМІ, їхнього фінансування, покращення життя у Словаччині після вступу цієї країни до ЄС.

     Журналістів також цікавило пита ...
Читати далі...
.

 

VIVA VIKTORIA! «СТУДЕНТСЬКА ТЕРИТОРІЯ»!

     Життя схоже на кінострічку. Кадр за кадром воно минає, приносячи нові здивування, радощі, несподіванки, сльози щастя і перемоги. Аж ось фортуна посміхнулася нашій «Студентській території» і принесла їй хвилюючу, але таку несподівану та шокуючу перемогу на VI Всеукраїнській виставці газетних видань молоді «Молодіжний акцент – 2010». Нагадаю, що минулого року ми теж брали участь у цьому конкурсі, де посіли друге місце.

     Наша газета ще досить молода, а за соціальними стандартами – навіть «мала», адже їй всього п’ятий рік. Проте вона досить змінилася від свого першого номера. Повністю оновився редакцій ...
Читати далі...
.

 

ТАЄМНИЧИЙ ФЕНОМЕН АНІМЕ

     Аніме. Сьогодні важко знайти людей, які ніколи не чули цього слова. Один скаже, що це мультики, в яких у людей дуже великі очі; інший почне розповідати про покемонів із зображенням яких в дитинстві збирав наклейки. Хтось скаже, що це прихована загроза з боку японців, які за допомогою аніме «зомбують» світ і маніпулюють націями. Та мало хто може точно сказати, що ж це насправді.

     Аніме (як свідчить «Вікіпедія») – це японська анімація. На відміну від анімації інших країн, розрахованої на дитячу аудиторію, аніме призначене для підлітків та дорослих. Воно відр ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 266 267 268 269 270 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0