Середа ,24.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
ФОТОФАКТ

Біля пам’ятника М. Коцюбинському відбувся літературно-музичний вечір, присвячений 146-ій річниці від дня народження відомого подолянина, письменника, Великого Сонцепоклонника.

З вітальним словом виступив асистент кафедри української літератури Віктор Крупка. Протягом свята у виконанні студентів інституту філології й журналістики звучали українські народні пісні, уривки з творів Михайла Коцюбинського та інших м ...
Читати далі...
.

 

ЧИ БУДЕ В НАС ІНСТИТУТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОІЇ ТА… МИСТЕЦТВ?

Серед викладачів та студентської молоді поширилась інформація, що факультет музичного мистецтва планують об’єднати з інститутом педагогіки і психології. Із запитанням щодо створення в нашому університеті нового структурного підрозділу редакція «ST» звернулися до в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, доц. Сергія ГУСЄВА.

...
Читати далі...
.

 

ОБЛОГА МЕДЖИБОЖА, або Секрети журналістського братерства

Ні для кого не таємниця, що журналісти – згуртована, товариська і своєрідна автономна республіка нашого університету. Тож для подальшого скріплення цієї дружби та прийняття до журналістської братії нової зміни – першокурсників – зібралися викладачі та студенти до Меджибожа Хмельницької області на екскурсію до Державного історико-культурного заповідника, розташованого у місцевій фортеці.

Вранці 22 вересня усі як од ...
Читати далі...
.

 

БЕЗСМЕРТНИЙ - ЗНАЧИТЬ СВЯТИЙ

Кожна людина приходить у цей світ для того, щоб написати власну історію. Акуратним почерком чи розмашисто, білим по чорному чи всіма кольорами веселки на небесному тлі – тут уже вирішуйте самі. І так літеру за літерою вписуємо своє існування у Книгу буття.

...
Читати далі...
.

 

Дар'я ГОРОБЧУК: «МОЇ РОБОТИ – ЦЕ КАЗКОВО-ДИТЯЧИЙ РЕАЛІЗМ»

У кожному з нас живе маленький геній. Просто потрібно вчасно його помітити та ні в якому разі не зректися. Адже саме ця істота – частинка вашого «Я» – вміщує в собі усі здібності й таланти, які були даровані вам при народженні.Людина повинна прислухатися до внутрішнього голосу, щоб відкрити себе Світові. ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 274 275 276 277 278 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0