П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Фотофакт

    
     Нещодавно в обласній бібліотеці ім. Тімірязєва в рамках проекту «Право на правду» (мандрівний фестиваль, присвячений правам людини) відбулася зустріч із відомим журналістом Ігорем Чайкою. Він – автор документального фільму «Геній міста», який під час зустрічі переглянули учасники. На фото: Ігор Чайка роздає автографи студентам нашого університету.
.

 

Художники із педагогічного – в Париж!

      Протягом восьми років наш університет співпрацює з CIGM – Міжнародним комітетом математичних знань (Париж, Франція), презентуючи українську культуру в Європі. 2009 рік за рішенням ЮНЕСКО проголошено Всесвітнім роком астрономії.

     Серед запланованих заходів цієї організації був конкурс малюнків і фотографій на тему: «Математика і астрономія», а тому кафедра культурознавчих дисциплін (керівник доц. Ірина Хоцянівська) провела відбірковий тур творчих змагань серед студентів, які подали свої малюнки та фото.

     До участі у фіналі конкурсу у Парижі було відібрано 17 малюнків та 26 фотографій, серед яких була робота студентки І ...
Читати далі...
.

 

У дитячому світі навіть дорослі стають дітьми

     Відомий письменник-мораліст Жан Лабрюйєр писав: «У дітей немає ні минулого, ні майбутнього, зате, на відміну від нас, дорослих, вони вміють користуватися сьогоденням». Дійсно, щира посмішка дитини ладна творити чудеса: сіра буденність замальовується веселковими кольорами, а дорослі стають дітьми.

     Важко усвідомлювати, що в Україні, згідно статистики, щорічно зростає кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки. У нашій державі 30 тисяч дітей потребують моральної підтримки та сімейного затишку. Вірите чи ні, але діти, яких безжалісно «поранило життя», теж вміють сміятися.

     Школа-інтернат у с. Стара Прилука ( ...
Читати далі...
.

 

«Передзвін століть» відтворив дух минулого

     Понад 970 років тому над Россю пролунав перший православний дзвін. Почути його вдруге вдалося 18  вересня на центральній площі міста Біла Церква, де  вперше в Україні було організовано молодіжний концерт за участю відомих естрадних виконавців.

     Саме у цьому місті відбулась перекличка віків, яка вкарбувалась в історію під назвою «Передзвін століть». Дійство проходило з нагоди святкування 15-річчя  Білоцерківської єпархії. Особливо незвичним було поєднання церковного дзвіну із сучасною музикою. Відчути атмосферу свята вдалось вінницьким кореспондентам.

     Організаторами свята стала Білоцерківська єпа ...
Читати далі...
.

 

Любов Іванова - ВОЛОНТЕР РОКУ

     Студентка І курсу Любов Іванова – волонтер, досвід якого налічує уже 4 роки. Хоч у цій благородній справі вона недовго, та має цілий арсенал нагород. Вона – активна, працелюбна, милосердна та доброзичлива людина.
 
     - Любо, як і коли ти вирішила займатися волонтерством?
     -    Волонтерством я почала займатися чотири роки тому, коли до нас у школу приїхали соціальні працівники і розповіли, що створюється школа волонтерів Вінницького району. Їм потрібні були по 2 представники з кожної школи. Я та моя однокласниця погодились на це.
 
     - З чого почалась ваша робота? ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 284 285 286 287 288 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0