П`ятниця ,29.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Актуально
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ГАЗЕТО!

17 листопада молодіжній газеті Вінницького педуніверситету "СТУДЕНТСЬКА ТЕРИТОРІЯ" виповнюється 7 років з часу створення і 3 дні з моменту отримання Свідоцтва про державну реєстрацію друкованого ЗМІ.< ...
Читати далі...
.

 

АРМІЇ НЕ БУДЕ?..

Приємна новина для майбутніх призовників та їхніх батьків нещодавно облетіла нашу країну – восени цього року українських юнаків востаннє призвуть до армії.

         К ...
Читати далі...
.

 

ЖИТТЯ ЗА ВІКНАМИ ДИТБУДИНКУ

Коли чую слова «дитячий будинок» - по тілу проходить холодок, а серце стискається від болю та жалю за тими дітками, котрих горе-батьки залишили на виховання державі. У дитячих будинках не панує домашня атмосфера і не лунає в коридорах слово «МАМА», нікого не голублять рідні руки і поруч немає батьківського плеча. Натомість є лише спогади.

Чи не кожний день від сотень дітей батьки відмовляються. Питання лише одне: а для чого ж тоді народжувати? І як взагалі м ...
Читати далі...
.

 

ДИТЯЧІ ОМБУДСМЕНИ

А чи знаєте Ви, хто такий омбудсмен? Які його обов’язки перед суспільством? Не знаєте? Воно й не дивно! Адже не щодня зустрінеш таких людей.

Провівши невеличке опитування серед перехожих, почула багато тлумачень, але лише декілька правильних. Більшість, особливо тих, кому за тридцять схильні думати, що омбудсмени – це якесь певне об’єднання, котре відповідає за культурні заходи нашого міста, і лише одиниці знають, що це не хто інші, як посадові особи, метою ді ...
Читати далі...
.

 

НОВЕ ПОПОВНЕННЯ

2 вересня на студентські лави у Вінницькому педагогічному університеті сядуть понад 900 першокурсників. Саме стільки випускників шкіл виявили бажання здобувати вищу освіту в 6 інститутах та на 1 факультеті нашого навчального закладу.

 Як свідчать результати вступної кампанії, найбільше абітурієнтів зараховано на спеціальності Інституту педагогіки, психології та мистецтв – 218, інституту іноземних мов – 165 та природничо-географічного факультету – 131.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0