Четвер ,28.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Актуально
СТУДЕНТИ-ЖУРНАЛІСТИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

День журналіста – свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя.

Уже втретє кафедра журналістики Вінницького педуніверситету проводить урочисте нагородження кращих майбутніх мас-медійників за підсумками навчального року та з нагоди професійного свята.

...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТСЬКА СІМ’Я: БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?

Студентські роки – чи не найпрекрасніша пора в житті кожного: нові знайомства, незабутні враження, перший крок до самостійності, відчуття повної (ну, майже…) свободи. Але що це в порівнянні з найсолодшим почуттям, що очікує в цей час саме на тебе, – коханням? А студентська любов, як інколи жартують самі студенти, витримає все, навіть шлюб.

...
Читати далі...
.

 

ЗАБАВКА ДИТЯЧА, А ОТ НАСЛІДКИ…

Надворі ХХІ століття. Нас оточують сучасні технології, культура, необмежені стосунки між людьми і, особливо, сучасні розваги, одним із наймасовіших видів яких є комп’ютерні ігри. Віртуальний світ відкриває безліч можливостей, недоступних у реальності. Не виходячи з дому, можна не лише побачити далекі країни через монітор, а й пізнавати їх та взаємодіяти.

Не дивно, що саме бажання пізнати спо ...
Читати далі...
.

 

ЧИ ПРИЙДЕ ВЕЛИКЕ ПЕРЕСЕЛЕННЯ?

На початку року серед студентів нашого ВНЗ почали поширюватись чутки, ніби зовсім скоро закриватимуть гуртожиток №2, що підпорядковується Інституту філології й журналістики. Відсутність точної інформації почала породжувати нові здогадки та навіть жарти. Сьогодні ми чуємо одне, завтра – щось інше. А що ж насправді?

«Проінформований – озброєний!» Саме тому, щоб розвіяти всі чутки й домисли, ми звернулися за достовірною інформацією до проректора з науково-педагогічної роботи, кандидата історичних наук, доцента Олександра Криворучка:< ...
Читати далі...
.

 

ДЕМОГРАФІЧНІЙ КРИЗІ – БІЙ!

Як відомо, за останні роки населення України зменшилось з 52 до 47 мільйонів. Це послугувало причиною введення кримінальної відповідальності за проведення абортів. Такий законопроект у Верховній Раді зареєстрували представники Фракції «Свобода» - Олександр Сич, Руслан Зелик та Руслан Марцинків.

Згідно до їхньої пропозиції, громадяни, що проводитимуть штучне переривання вагітності будуть каратися позбавленням волі на строк від трьох до семи років. А з людей, що якимось чином пропагують аборти, будуть стягнені штрафи у розмірі 50-100 неоподатковуваних мінімумів.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0