Вівторок ,23.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Актуально
Вінницька швейна галузь співпрацює з країнами ЄС

Україна інтенсивно продовжує співпрацю з об’єднаною Європою. Важливим є той факт, що продукція, яку з України постачають на експорт, має значно вищу ціну та якість, а це позитивно впливає на заробітну плату українців.

Зразком цього тренду у Вінниці є представництво німецької швейної фабрики BASLER, мету діяльності якої підприємці окреслили відразу з приходом на український ринок: підвищення якості продукції, створення комфортних умов праці та відповідно високу плату за якісну роботу.

...
Читати далі...
.

 

МИСТЕЦТВО МАЄ БУТИ СОЦІАЛЬНИМ

Про досвід арт-проекту «Parasol», присвяченого проблемам паліативної допомоги

Останнім часом кількість смертей неупинно зростає. Людям ставляться діагнози невиліковних хвороб і вони розуміють, що жити доведеться вже «відведений» термін. Це безумовно впливає на їхню психіку та самосвідомість рідних. Хворі потребують допомоги лікаря-психолога, який знайде влучні слова, аби зарадити людині.

...
Читати далі...
.

 

БУРЯ В КІБЕРНЕТИЧНІЙ СКЛЯНЦІ

Той факт, що Президентом України Петром Порошенком був підписаний указ про заборону соцмереж став справжньою клізмою з гарячої кави не тільки для так званих «юридичних осіб», проти яких це було орієнтовано, а й передусім для звичайної української молоді.

Відтак, тисячі користувачів Інтернету відірвали від інформації, комунікацій та іншого контенту, який можна було вільно отримувати раніше. На що розраховував український Віллі Вонка, окрім як вставляння палок у колеса своєму народові, підписуючи подібні геніальні укази: залишиться покритим пеленою невідання. Проте вже можна з ...
Читати далі...
.

 

ПОЛЬСЬКИЙ НАУКОВЕЦЬ – ПОЧЕСНИЙ ДОКТОР ПЕДУНІВЕРСИТЕТУ

У Вінницькому педуніверситеті в залі засідань Вченої ради відбулася грандіозна подія – відомому вченому в галузі інформатики, інформаційних і інноваційних технологій з Республіки Польща, професору Мацею Танасю присвоїли звання Почесного доктора Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Відділення професійної освіти і освіти дорослих Національної академії педагогічних наук 7 лютого 2017 року прийняло рішення щодо рекомендації присвоєння Вченою радою Вінницького педуніверситету високого звання Почесного доктора знаному польському вченому ...
Читати далі...
.

 

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ: НА СКАЙП-ЗВ'ЯЗКУ США

На 4-му курсі факультету іноземних мов під керівництвом старшого викладача кафедри англійської філології Кузьміної С.А. та за участі зарубіжних партнерів проводиться курс «змішаного навчання» на тему «Підготовка учителів у США».

Студенти прослухали лекції Language Diversity in the US: language training strategies, Educational Technology, Structure and Principles of Teacher Training in the US, проведені американськими колегами Давидом Пауеллом, Флойдом Локхардтом та Геланіє Локхард (Міссурійський державний педагогічний університет), Дженні Трипсіс (університет Бред ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 ... 14 15 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0