Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Липень » 10 » БУРЯ В КІБЕРНЕТИЧНІЙ СКЛЯНЦІ

21:26
БУРЯ В КІБЕРНЕТИЧНІЙ СКЛЯНЦІ


Той факт, що Президентом України Петром Порошенком був підписаний указ про заборону соцмереж став справжньою клізмою з гарячої кави не тільки для так званих «юридичних осіб», проти яких це було орієнтовано, а й передусім для звичайної української молоді.

Відтак, тисячі користувачів Інтернету відірвали від інформації, комунікацій та іншого контенту, який можна було вільно отримувати раніше. На що розраховував український Віллі Вонка, окрім як вставляння палок у колеса своєму народові, підписуючи подібні геніальні укази: залишиться покритим пеленою невідання. Проте вже можна з побоюванням очікувати наступних детально опрацьованих і максимально демократичних дій з боку влади.

Більш того, указ наочно підтвердив, що немає меж людській дурості. Чимало «юзерів» після закриття сайтів почали демонструвати себе не як люди ХХІ століття, а як мавпи, у яких щойно відібрали банани і ті не знають, що з цим робити. Це створило творчий простір для шахраїв. Вони, користуючись відвертим невіглаством деяких осіб, вже почали створювати віруси, які нібито є штрафами за обхід блокування. Та варто тільки перевірити статтю, за якою вас штрафують, вся махінація одразу паде, немов Лондонський міст.

Чого чекати далі? Вільного доступу до особистих повідомлень та прослуховування телефонних дзвінків? А раптом, якщо ввести щось резонансне у пошуковому рядку, до вас увірветься озброєний до зубів спецназ. Складається враження, що владі хочеться ще однієї революції. З такими законами вона її отримає.

Євгеній ГУСЄВ

 


Категорія: Актуально | Переглядів: 511 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0