Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 19 » ЧОМУ ЧОЛОВІКИ БОЯТЬСЯ КРАСИВИХ ЖІНОК?

22:14
ЧОМУ ЧОЛОВІКИ БОЯТЬСЯ КРАСИВИХ ЖІНОК?


Витончені риси обличчя, ідеальна фігура, граціозна хода та неймовірно прекрасна посмішка. Як можна боятися таких жінок? Ними потрібно захоплюватися, милуватися, возвеличувати, обожнювати, але аж ніяк не тремтіти від страху, знайомлячись із панянкою.

На жаль, за статистичними даними, в більшості випадків саме красуні залишаються самотніми. Чому сильна стать так боїться знайомства з представницями прекрасної половини людства?

Страх відмови є одним із головних. Тут чоловіки поділяються на два типи. Одні навіть не намагаються вжити будь-яких заходів, бо вважають себе негідними кралі. Інші бояться знайомитися з вродливими дівчатами, тому що не бажають бути ображеними. Для них − це приниження власної гідності.

Друга причина – лінощі. Чоловіки стверджують, що їх приваблює недоступність, до того ж бачать у цьому певну гру. Серед них є азартні гравці, але їх вистачає ненадовго, оскільки красива жінка вимагає особливої уваги. Чоловіки ж одразу апелюють до матеріальної забезпеченості. Кожна дівчина знає собі ціну, тому справа не у фінансах, а в поведінці кавалера. Вчинки та постійна увага − прямий шлях до її серця.

Третя причина – це стереотипне бачення: красуня – отже, стерво. У такій жінці поєднується врода та розум. Статистика показує: 40% чоловіків приваблюють стервозні дами, але їхня холодна поведінка породжує страх відмови. На публіці такі панянки можуть бути милими, привітними, ніжними, а вдома − сніговими королевами, серця котрих неможливо розтопити.

Як не крути, краса – страшна сила. Чи погоджуються з цим твердженням представники сильної статі Вінницького педуніверситету?

Вадим Паламарчук (1 курс, ІФЖ):

− Не зовсім погоджуюся з думкою про те, що чоловіки бояться гарних жінок. Як це не прикро, але ми − ліниві або ж надто ревниві (такий і я). На підсвідомому рівні кожен чоловік переживає й дуже хвилюється при зустрічі з жінкою його мрії. Інша причина – впевненість у тому, що ця дівчина «зайнята». На думку багатьох моїх знайомих, гарні дівчата не вміють щиро кохати, тому що звикли до всезагальної уваги. Моя порада чоловікам: не бійтеся йти на контакт і робити перший крок. Пам’ятайте: представницям прекрасної статі подобаються рішучі й сміливі мужчини.

 

Ярослав Бондар (1 курс, ІІМ):

− Не повністю згоден із цим твердженням. Страх чоловіка перед гарною жінкою повинен бути тільки в тому випадку, якщо він одружений. Красуні приваблюють своєю зовнішністю. Попри все ми не боїмося вродливих жінок лише тоді, коли біля нас та єдина і наймиліша.

 

 

 

Денис Кононов (4 курс, ІМФіТО):

− На це запитання не можна дати чіткої відповіді: 50 на 50. Усе тому, що за характером чоловіки різні: одні з них сором’язливі, а інші впевнені в собі, тому не бояться робити рішучі перші кроки. Я ціную не лише вроду, але й внутрішній світ. Якщо дівчина гарна, порядна та чесна − спілкуватися при першому знайомстві буде легко. Вважаю, що страх згодом проходить.

 

Іван Лаган (3 курс, ПГФ):

− На мою думку, чоловіки ніколи не бояться красунь. Навіщо їх боятися? Навпаки гарні жінки манять до себе неймовірною вродою. Ми боїмося відмови, яку можемо почути. А ті мужчини, котрі подолають цей страх, здатні досягти всього, чого забажають.

Ірина МІРОШНІЧЕНКО

 


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 647 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0