Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Липень » 10 » ДЕ, ЯК і З КИМ… знайомитися?

21:11
ДЕ, ЯК і З КИМ… знайомитися?


Здавалося б, знайомство – буденна річ. Мало не щодня зустрічаємо нових людей, і хтозна-ким вони згодом стануть: друзями, хорошими знайомими, ворогами чи навіть коханими. Чи звертали увагу на обставини знайомства, чи відіграють вони особливу роль у тому, як розвиватимуться стосунки?

Із запитанням «Де, як і з ким знайомитися?» звернулася кореспондент газети «Студентська територія» до ровесників.

Сергій, 19 років:

– Думаю, не важливо як, де, коли і з ким, головне – чи принесе знайомство користь для обох (ніякого меркантилізму). А другорядні чинники, на кшталт способу, часу і місця, не грають ніякої ролі й можуть бути лише випадковістю.

Володимир, 19 років:

– Існує дуже проста відповідь: всюди, з усіма, як вмієш. Із цікавою людиною цікаво скрізь. Не існує ніяких рамок, адже під час візуального контакту вже знаєш: познайомишся з цією людиною чи ні, тож чому б ні.

Яна, 21 рік:

– Як на мене, добре місце для знайомства – громадський транспорт. Коли хлопець поступається місцем, подає руку при виході, допомагає нести важку сумку або ж заступається в неприємних ситуаціях. Гадаю, саме у скрутному становищі можна помітити риси справжнього джентльмена.

Анастасія, 21 рік:

– Знайомитися варто в тих місцях, котрі любиш відвідувати (музеї, бібліотеки, кінотеатри, театри). Саме там можна зустріти людину з подібними вподобаннями. «Як?»: у ліфті чи на сходах штовхнути людину й перепросити. «З ким?»: з людьми, що мають розумні очі. Пригадую, коли працювала офіціанткою, зі мною познайомився фотограф, який потім допоміг із поїздкою до дитячого будинку.

Ольга, 22 роки:

– Невже сьогодні проблема знайомства є актуальною? Світ заполонили соціальні мережі, доступ до Інтернету є чи не на кожному мобільному пристрої. Хочеш зателефонувати – зайди у Skype, написати повідомлення – у ВК чи Facebook. Отож, знайомитися сьогодні модно в «неті». Як на мене, це дуже зручно, особливо для людей, яким у житті важко йти на контакт. Люблю знаходити друзів у потягах дальнього сполучення. Щоб розпочати розмову із сусідом, достатньо запитати в нього, куди прямує.

Дарина МУДРАК

 


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 515 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0