Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2010 » Квітень » 19 » Два погляди на вільний секс

00:28
Два погляди на вільний секс


   Секс, можливо, єдине задоволення в житті, яке корисне для здоров’я. Здорове статеве життя не тільки підіймає настрій, але й дозволяє зменшити ризик захворювання цілою низкою недуг.
   Чи можете ви знайти щось краще, аніж ніч, проведена з коханою людиною? Тут вам і зручне ліжко (із пелюстками троянд для справжніх романтиків і пляшкою шампанського для несміливих), і мрії про майбутнє. Але у нашому XXI столітті тільки цим не закінчується. Аби зробити своє сексуальне життя цікавішим, з’явилося таке поняття, як «вільний секс». Ніяких обов’язків та ніяких «а я ж тебе кохала» чи «у нас буде хлопчик». Усе просто, як кажуть: "Зробив діло — гуляй сміло!” А й справді, один статевий контакт учені прирівнюють до 15-хвилинної ранкової пробіжки. Секс зміцнює імунітет, покращує стан шкіри, роботу серцевих м’язів. А як важливо відчувати себе бажаним(ою). Тож, любителі екстріму — уперед! Усе просто: знайомство, кава, «покращення імунітету» і… свобода (адже більшість жінок і чоловіків прагнуть саме цього).
   Але знову ж XXI століття приготувало нам багато сюрпризів. Окрім настрою, можна отримати небажану вагітність або хворобу. Вирішувати вам, але пам’ятайте, що секс без взаємного почуття і без кохання — лише задоволення фізіологічних потреб. Багато людей мчать з великою швидкістю в авто, на якому написано «Вільний секс». Перед цією машиною є «прірва» під назвою ВІЛ. Кожних декілька секунд до неї хтось падає. І лише від вас залежить, що ви зробите: натиснете на газ чи скажете «стоп».

Людмила КОЛІСНИК



     Двадцять перше століття. Про що думає більша частина сучасної молоді? Отримувати від життя по максимуму! Адже потрібно все спробувати, поки молодий! Тому і підвищується рівень тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків. Шкідливі речовини задурманюють голову, людина себе не контролює, прокидаються тваринні інстинкти. Наслідком цього часто стає «вільний секс». А потім запитуємо один одного: «Чому в Україні така велика кількість хворих на СНІД?» Ми всі — дорослі люди. Потрібно думати головою перед тим, як проводити ніч з незнайомою людиною, з людиною, в якій ти не впевнена(ий). А може у неї цілий ”букет” венеричних хвороб? Інколи трапляється й таке, що люди навіть не знають, як звати один одного. Хіба так можна?! Як можна займатися сексом із людиною, до якої ти не відчуваєш ніяких почуттів? Адже, коли любиш людину, з якою проводиш ніч, то відчуваєш стократне задоволення. Бережіть себе! Секс із незнайомою людиною — шлях до моральної деградації.
     Хоча у цьому є й дещо позитивне. По-перше, партнери отримують задоволення і просто розходяться своїми шляхами. Це секс без обов’язків і відповідальності, вибір двох сторін.
     Проте й тут ніхто не застрахований. Можливе зараження венеричною хворобою, небажана вагітність, втрата моральних цінностей. То ж не перетворюймося на тварин! Пам’ятаймо про принципи, за якими повинна жити справжня людина!

Юлія РОЇК

Категорія: Слушна думка | Переглядів: 2570 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0