Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Експрес-опитування
НАВЧАННЯ ТА КОХАННЯ ПОРУЧ

Вступаючи до ВНЗ, чимало студентів доволі часто опиняються перед новим етапом життя – пошуком своєї половинки. Помічниками у цьому наповненому життєвими баталіями шляху доволі часто стають одногрупники, котрі можуть бути не лише хорошими співрозмовниками, а й справжніми друзями.

Чи варто з цими людьми переходити на інший рівень спілкування? Чи взагалі потрібно мати з ними романтичні стосунки? Аби з’ясувати усі «за» та «проти» амурних історій в колективі, дізнаймося, що ж думають із цього приводу студенти ВДПУ.

...
Читати далі...
.

 

ЧОМУ ДІВЧАТА НЕ МРІЮТЬ ВИЙТИ ЗАМІЖ ЗА ПРИНЦА?

Яка дівчина не мріє вийти заміж за принца? Подібне прагнення – далеко не надумана жіноча примха. Це результат впливу старих добрих казок. Знаменита історія про Попелюшку ще з раннього дитинства залишає свій значний відбиток на підсвідомості дівчат. Хоча нині знаходяться прихильники іншої філософської думки: «Любов приходить і йде, а діаманти і квартири залишаються».

Що ж думають із цього приводу студенти Вінницького педуніверситету?

  ...
Читати далі...
.

 

СКІЛЬКИ ДРУЗІВ ВТРАЧАЛИ ЧЕРЕЗ КОХАННЯ?

Почуття дружби та кохання є життєво важливими для людини. Цікаво спостерігати, коли говорять: дружба – важливіша за кохання, або ж навпаки. Кохання та дружба, хоч і викликають прихильність та бажання близькості, − по суті, дуже різні поняття.

Любов триває довгі роки, друзі змінюються. Ми дорослішаємо й розуміємо, що не можемо жити без цих двох понять. Проте, віддати «пальму першості» одному з почуттів дуже важко.

Що важливіше – кохання чи дружба? Кореспонденти «Студентської території» запропонували студентам Вінницького педуніверситету поділитися досвідом у цій справі.

...
Читати далі...
.

 

НАХАБСТВО – ДРУГЕ ЩАСТЯ?

Одного разу кореспондент нашої газети зібрала всю волю в кулак і пішла запитувати в студентів нашого міста: чи є нахабство складовою успіху? Що з цього вийшло, читайте далі.

Оксана Батюк, ВДПУ, 4 курс:

...
Читати далі...
.

 

«УКРАЇНА – ЄВРОСОЮЗ»: КОМФОРТНЕ ЖИТТЯ, НОВІ МОЖЛИВОСТІ

«Євромайдан зібрав 200 000 осіб», «У різних країнах світу пройшли акції на підтримку ЄС», «Євромайдан вистояв ніч: штурм «Беркута» відбили» – такі заголовки рясніють у пресі й звучать з екранів телевізорів. Передувала цим подіям неочікувана відмова президента держави від можливої асоціації України з Євросоюзом.

Доцент кафедри філософії, соціально-політичних дисциплін та етнології нашого університету, політолог Олександр Конотопенко зазначає:

– Перспектива входження Україн ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0