П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Експрес-опитування
Новий рік – це банально?

На святкування Нового року ми традиційно обираємо те, що створює новорічний настрій: мандарини, солодощі, подарунки, прикрашаємо ялинку і готуємо улюблені святкові страви... У душі поселяються такі ж думки і сподівання, що й кожного нового року: завтра все зміниться, здійсняться мрії, плани, сподівання. А чи не наївно це? Як може за одну ніч статися те, чого не відбулося протягом усього минулого року? Певно, Новий рік – це всього лише символ нового, а символи  не обов’язково стають реальністю. Ми вирішили довідатися, чи розуміють це наші студенти й чи вважають вони святкування Нового року банальним.



  &nb ...
Читати далі...
.

 

Чи вірите ви у здійснення снобачень?

     Що таке віщі сни – прояв підсвідомості чи попередження «згори»? Науковці ще далекі до відповіді на це питання, як і на те, яким чином під час сну події з майбутнього проектуються й відтворюються в мозку людини. Хоч природу пророчих сновидінь досі не розкрито, та факт їх існування є незаперечним. Ми звернулися до студентів університету із запитанням, чи вірять вони у здійснення снів.



Катя Садлівська,
5 курс, ІПП:


     –Я вірю у здійснення снів. Згідно з теорією Фрейда, вони  відображають наші страхи або бажання. З власного досвіду я переконалася, що цій те ...
Читати далі...
.

 

Два тижні в статусі першокурсника

     Яке значення має університет у житті кожного студента? Це не просто заклад для здобуття вищої освіти, а стимул для нових досягнень. Так можуть сказати лише  ті, кому невдовзі доведеться залишити цей куточок мрій, і хто уже активно шукає місце  свого майбутнього працевлаштування.

     А як живеться нашим першокурсникам у цьому досі незнайомому середовищі? Аби прояснити картину, ми вирішили запитати новачків, чи влилися вони в бурхливе русло студентського життя і яке враження на них справили перші тижні в університеті.

 

« 1 2 ... 6 7 8


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0