Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Жовтень » 22 » ФОНТАН ROSHEN ПРОВЕЛИ НА ЗИМОВИЙ СПОЧИНОК

19:19
ФОНТАН ROSHEN ПРОВЕЛИ НА ЗИМОВИЙ СПОЧИНОК


Урочисте закриття Вінницького річкового світломузичного фонтану ROSHEN відбулося 15 жовтня. Розважати вінничан та гостей міста прибули естрадні виконавці: народний артист України Олександр Пономарьов, гурт «ТНМК» і колектив «Брати Гадюкіни».

Із вітальним словом зі сцени звернулися мер м. Вінниці Сергій Моргунов, перша леді держави Марина  Порошенко,  народний депутат Олексій Порошенко та перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко. Можновладці, перш за все, висловили вдячність українським захисникам, які нині під Покровом Пресвятої Богородиці боронять територіальну цілісність Вітчизни. Лейтмотивом церемонії стала лаконічна, влучна й патріотична фраза «Назавжди вільна й незалежна!». Незважаючи на холоднечу, людей на набережній зібралося чимало. Вільних місць зовсім не було.  

Олексій Порошенко переконував, що спільними зусиллями вдасться перемогти ворогів і відновити мир найближчим часом. «Батьківщина відзначила 25 років від дня проголошення незалежності. Віриться, що так  буде завжди. Ми можемо досягти цього, якщо будемо разом. Боже, бережи кожного з нас!».  Після його слів усі вшанували пам’ять про загиблих на Донбасі хвилиною мовчання. Прозвучав Державний Гімн. У небо злетіли жовто-блакитні повітряні кульки.

Після завершення  промов було продемонстровано відеосторінки нашої національної історії. Відтворено безліч радісних і сумних моментів, які пережила Україна до омріяної самостійності. Кульмінацією святкового вечора став запуск програми фонтану «Хвилі рідної душі» .

Культовий рок-колектив «Брати Гадюкіни» виступив  із кількома піснями, але публіка стримано відреагувала на творчість музикантів. Натомість відомий хіп-хоп гурт «ТНМК» неабияк підбадьорив народ. Концерт став чудовою нагодою зібратися містянам в одному з найдивовижніших куточків Вінниці й на деякий час відволіктися від буденних справ.

Ірина КАЛЬЧЕНКО


Категорія: Місто | Переглядів: 410 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0