П`ятниця ,29.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Квітень » 3 » Healthy NEWS

22:29
Healthy NEWS


У лютому відбувся зимовий чемпіонат області з плавання. Змагання проходили в Палаці дітей та юнацтва серед студентів 1-5 курсів ІФВіС. На дистанції 200 м брасом серед чоловіків, вкотре підтвердивши звання майстра спорту України, переміг студент 2 курсу Віталій Картовий, та на дистанції 50 м батерфляй – студент 1 курсу Микола Данільцо. Відмінні результати також показали: Ярослав Кріт на дистанції 400 м вільним стилем, Артем Костик на дистанції 50 м – брас, Марина Нікітенко на дистанції 100 м на спині. Призером змагань стала аспірантка ВДПУ Ірина Грузевич.

Наша чоловіча збірна стала чемпіоном у комбінованій естафеті 4 x 5 м. Всього у змаганнях взяли участь 8 команд області.

****

Останній місяць зими розпочався обласним турніром з баскетболу, що відбувся в спорткомплексі нашого університету. Команда ВДПУ під керівництвом тренера Юрія Горбатого зіграла з командою Вінницького технічного коледжу і перемогла з рахунком 78:76. Гарну техніку показали студенти ІФВіС Ярослав Бондар (4 курс), Максим Кобилянський (2 курс), Володимир Подварський (2 курс), Віталій Кравчук (1 курс), Богдан Ситник (1 курс), Ян Кислюк (1 курс).

****

На початку лютого проведено Чемпіонат області з пауерліфтингу в місті Немирів, де брали участь такі студенти нашого університету: Максим Кланцатий (І місце; ІФВіС, ОКР «спеціаліст»), Сергій Кондратюк (І місце; ІФВіС, ОКР «спеціаліст»), В’ячеслав Чоповський (ІІ місце; ІФВіС, 4 курс), Володимир Сітко (ІІ місце, ІІЕП, 4 курс).

****

Другого тижня лютого у Відні хокейна команда «ОКС» Вінниця достойно виступила на Клубному Чемпіонаті Європи з індорхокею і завоювала срібло, чим забронювала собі місце серед учасників в «IndoorClubChampionsCup». Під керівництвом Павла Мазура і Миколи Касянчука вінницькі хокеїсти йшли до цієї перемоги довгі вісім років і вперше в історії клубного індорхокею український клуб все-таки братиме участь у заповітному дивізіоні «А». Також варто відзначити, що кращими гравцями Клубного чемпіонату Європи, групи «Трофі», стали двоє студентів ВДПУ ІФВіС, четвертокурсники: Володимир Бурятинський та Михайло Ясінський.

****

У середині лютого відбулась XI Універсіада з боксу серед ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитації Вінницької області. Змагання проходили у спеціалізованому залі для боксу ВОУ комітету з фізичного виховання та спорту Міністерство освіти і науки України. У цих змаганнях взяли участь 6 команд, зокрема: ВНТУ, ВНАУ, ВДПУ (ІФВіС), Кооперативний інститут, ВСЕІ «Україна», ВТЕІ КНТЕУ. Переможцями стали: В’ячеслав Стаженець (3 курс); Дмитро Терещук (4 курс); Володимир Стецун (ОКР «спеціаліст»); Денис Тернавський (2 курс); Олег Неклюдов (2 курс). Срібними призерами стали Дмитро Причепа (1 курс), Дмитро Мудрак (1 курс), Микола Ільчук (4 курс) та бронзовим призером став Вадим Батожний (3 курс).

Після перемоги у змаганнях із греко-римської боротьби команда ІФВіС в загальному заліку Універсіади вийшла на 1 місце. Завдяки командній перемозі боксерів сумою очків 337 дозволила впевнено закріпитись на І місці в загальному заліку.

****

Наприкінці лютого у стінах нашого університету проходила Першість області з кульової стрільби 1993 р. н. та молодших. Призеркою стала Олена Лєснікова (1 курс, ІФВіС), котра зайняла ІІІ місце. Також хороші результати показали Олександр Завальський (2 курс, ПГФ), Олександр Рудий (4 курс, ІФВіС), Ганна Старинчук (1 курс, ІППМ), Валерій Кравець (1 курс, ПГФ).

Інна ЖМУРКО


Категорія: Спортивний щоденник | Переглядів: 678 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0