П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Січень » 14 » ІДЕАЛЬНИЙ НОВИЙ РІК

19:27
ІДЕАЛЬНИЙ НОВИЙ РІК


Експрес-опитування

Новий рік – свято, якого чекає кожен. Кажуть, це особлива ніч, яка може змінити життя.

Кореспондент видання «Студентська територія» провела опитування студентів Вінницького педуніверситету про те, яким вони бачать своє найкраще новорічне свято.

Вероніка Ганай (21 рік, ФФЖ ім. М. Стельмаха)

«Це особисте для кожного.  Для мене – велика штучна ялинка з прикрасами одного кольору, але різних відтінків. Дуже багато гірлянд на вікнах, стінах, навколо рамок з фото. Це пляшка червоного десертного вина та фрукти (фондю). Теплі домашні, але дуже симпатичні шкарпетки. Музика, яка додає новорічного настрою та казкової атмосфери. Білий лабрадор та людина, з якою хочу провести усі наступні роки».

 

 

 

Антон Цвинтарний (17 років, ННІПППФВК)

«Надворі падає лапатий сніг, скрізь яскраві вогники,  довгоочікуваний запах мандаринок та сосни… Для мене ідеальним є зустріти Новий рік із родиною під звичний та приємний гомін приготувань. Потім було б круто відсвяткувати з друзями».

 

 

 

Леся Бомко (17 років, ФФЖ ім. М. Стельмаха)

«Хотілося б зустріти Новий рік у великому родинному колі. Лунає дзвінкий дитячий сміх, жінки метушаться у сервіруванні столу, а чоловіки обговорюють свої справи. На ялинці блимає різними кольорами гірлянда, а по телевізору йде новорічна програма 95-го кварталу. Потім, під час ударів курантів, кожен подумки загадує бажання та весело один одного вітаємо з початком Нового року».

 

 

Єлисей Комарницький (19 років, ФФЖ ім. М. Стельмаха)

«Кожен Новий рік – це певне випробування. Робота, сім'я та друзі. Для усіх потрібно знайти час... Ця новорічна ніч не стане винятком. Спочатку працюватиму Дідом Морозом...  Новий рік зустріну з близькими, а потім вже піду святкувати з друзями. Ідеальний Новий рік – засніжені гори та кохана людина поряд. Однак ця мрія не може втілитися у моєму житті через постійну заклопотаність на роботі навіть у новорічну ніч».

 

 

Володимир Данчак-Стахов (20 років, ФФВІС)

«Найкраще – це розпочати Новий рік поцілунком коханої людини, яка буде завжди поряд. І разом з нею мати тих, для кого можна переодягнутися в Діда Мороза. Порахувати удари годинника та із задоволенням випити келих шампанського».

 

 

 

Тетяна Петрунько (18 років, ФФЖ ім. М. Стельмаха)

«Хочу зустріти Новий рік з родиною, відчути тепло рідного дому. Потім перенести свято десь у коло близьких друзів. Саме тих людей, кого знаєш чи не все життя і кому довіряєш як собі. Кажуть «з ким зустрінеш, з тим і проведеш». Уночі можна поїхати до ялинки або запустити  салюти. Новорічна ніч повинна бути казковою. Маємо наповнити її теплими і приємними спогадами».

 

 

Ксенія Дрозд (17 років, ФФЖ ім. М. Стельмаха)

«Для мене ідеальний Новий рік – це поїздка в Карпати. У затишному будиночку, далеко від міської метушні з родиною та коханою людиною поруч… Що може бути кращим?»

 

 

Спілкувалася
Яна ПЕТРІВСЬКА


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 587 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0