П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Грудень » 15 » ІСТОРИКИ ОБРАЛИ СВОЮ КРАСУНЮ

20:36
ІСТОРИКИ ОБРАЛИ СВОЮ КРАСУНЮ


Конкурс «Красуня факультету історії, етнології та права» відбувся у Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету. Вісім дівчат, а саме Ірина Плютяк, Валерія Кухар, Галина Мацюк, Діана Нагорна, Юлія Ольшевська, Наталія Бельдій, Ірина Наконечна та Юлія Дубчак демонстрували свої таланти присутнім і змагалися за корону.

Відкрив конкурс народний хореографічний аматорський колектив «Роза вітрів». Далі розпочалися випробування. У конкурсі «Візитка» дівчата розповіли про свої захоплення. Наступне завдання конкурсанток – дефіле, яке «перенесло» глядачів у 60-ті роки минулого століття. Вихід в офіційно-діловому стилі показав дівчат як справжніх, впевнених у собі бізнес-леді.

Ще одним завданням став інтелектуальний конкурс. За допомогою жеребкування учасниці обрали одного із суддів, який ставив кожній із них різноманітні питання. Як і зазвичай, бурхливі овації публіки викликало дефіле у купальниках. На завершення дівчата продемонстрували свої таланти: співали, танцювали, декламували вірші, розповідали стендами, які нині стали доволі популярними під час конкурсів на сцені Мистецького центру.

Протягом усіх завдань журі оцінювало учасниць за їх кмітливість, креативність та артистичність. Судді довго не могли вирішити, хто ж стане «Красунею факультету історії, етнології та права». Нарешті оголосили результати. Титул «Віце-міс» отримала Юлія Дубчак, а звання «Міс глядацьких симпатій» і «Міс факультету історії, етнології і права» здобула Ірина Плютяк. «Підготовка до цього конкурсу – це важка праця, тому що більше місяця щовечора ми тренувалися. Створювали образи, підбирали костюми… Сьогодні, виступаючи на сцені, отримала фантастичні емоції. Не очікувала на перемогу. Дуже зраділа, коли отримала звання «Міс факультету історії, етнології і права», – поділилася враженнями переможниця конкурсу.

Ольга ХЛІВНЮК


Категорія: Дзеркальце моє, скажи... | Переглядів: 501 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0