Четвер ,28.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин
Із потоку новин

Кафедра української мови інституту філології й журналістики провела Всеукраїнську науково-практичну конференцію на тему: «Лінгвістичне портретування сучасного соціуму». На форум прибули представники вищих навчальних закладів України Дніпропетровська, Житомира, Києва, Кіровограда, Луганська, Луцька, Полтави, Тернополя, Умані, Хмельницького, Черкас, а також науковці Інституту української мови НАН України (м. Київ).

На пленарному засіданні доповідачі, провідні фахівці сучасного українського мовознавства висвітлили такі проблеми, як особливості мовного портретування особистості, мова рекламних текстів у буковинській пресі кінця ХІХ ст. – поч. ХХ ст., принцип ...
Читати далі...
.

 

Із потоку новин

На розширеній конференції трудового колективу нашого університету підбито підсумки роботи за 2011-2012 навчальний рік та накреслено план діяльності ВНЗ на перспективу.

...
Читати далі...
.

 

Із потоку новин

На кафедрі психології ІППМ відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Вплив субкультур на формування особистості». Предметом обговорення стали особливості молодіжних субкультур та їхнє значення в житті підлітків. У дискусії взяли участь студенти І та ІІ курсів спеціальності «Психологія».

...
Читати далі...
.

 

Кафедра біології природничо-географічного факультету провела брейн-ринг на екологічну тематику за участю студентів 1-4 курсів. Перемогу отримали найдосвідченіші гравці – четвертокурсники, на другу сходинку потрапили першокурсники, третє місце посіли студенти третього курсу і останню стрічку в турнірній таблиці зайняв другий курс. Факультет планує провести подібну інтелектуальну гру на кожній кафедрі, визначити кращих та влаштувати вирішальне змагання між ними.

...
Читати далі...
.

 

Із потоку новин

Утретє відбулася регіональна конференція, присвячена питанням духовно-морального виховання молоді. Поважними гостями зібрання стали митрополит Вінницький та Могилів-Подільський Симеон, а також представники духовенства Вінницької та Хмельницької єпархій УПЦ та ГКУ. У вітальному слові владика Симеон підкреслив  значення співпраці педагогів та представників духовенства у процесі виховання молодого покоління. Студенти та викладачі виступили з доповідями на релігійну тематику. Об’єднував усі виступи мотив любові до ближнього.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0