Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин
ІЗ ПОТОКУ НОВИН

В інституті філології й журналістики пройшов ІІ етап всеукраїнського конкурсу «Її Величність Грамотність». Студенти писали диктант. Переможцями стали Тетяна Ільніцька (3-У), Марина Вівтоненко (3-У) та Валерія Зайцева (2-У). Двоє з них візьмуть участь у заключному етапі конкурсу, що проходитиме у м. Житомирі.

 

...
Читати далі...
.

 

Другокурсники інституту педагогіки, психології та мистецтв змагалися у творчому конкурсі «Барви осені». Студенти демонстрували свої вокальні здібності, вміння танцювати та декламувати вірші. Всі учасники виявилися надзвичайно талановитими. За підрахунками балів трьох конкурсів першість здобула група 2-АМ, приз глядацьких симпатій отримала група 2-Ж.

...
Читати далі...
.

 

Із потоку новин

Студенти-журналісти провели засідання «круглого столу» на тему: «Україна сьогодні: проблеми і шляхи їх розв’язання» за участю лауреата обласної премії НСЖУ ім. К.Гришина, першого заступника начальника обласного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Володимира Лазаренка.

Наталка БАКСАЛЯР

...
Читати далі...
.

 

***

У нашому університеті уже втретє проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Математичні науки», участь у якому взяли студенти 45 вищих навчальних закладів України. Після першого етапу конкурсу із 90 надісланих робіт відібрали 44 найкращі.

...
Читати далі...
.

 

До Дня рідної мови в нашому університеті було проведено конференцію «Етнос. Мова. Культура».

Студенти інституту філології й журналістики обговорили питання історичної основи мовного та етнокультурного розмаїття українців, джерел дослідження українських традицій в одязі, особливостей плечового, поясного, а також верхнього одягу. Викладач кафедри етнології Віктор Косаківський у своїй доповіді детально описав традиції та технології пошиття українського взуття.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0