Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин

     На кафедрі етнології відбулась презентація збірника «Проблеми етнології та археології України», укладеного за матеріалами студентської наукової конференції. У ньому вміщено 38 публікацій  студентів II-V курсів ІФЖ, ІІЕП, ІППМ. Основним тематичним спрямуванням збірника є етнологія (усна народна творчість, топоніміка, звичаї та обряди) і археологія (дослідження трипільської культури).
     Активну участь у підготовці видання взяли молоді дослідники В.С. Рудь – відповідальний редактор (ІІЕП) та К.М. Онуфрійчук – літературний редактор (ІФЖ) під керівництвом старшого викладача В.А. Косаківського.
Яна СТРАТІЙЧУК
...
Читати далі...
.

 

ххх
     В інституті педагогіки і психології відбулася щорічна інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», яку проводив її засновник Роман Мазур. Змагалися 5 команд: «Першачки» – група 1-А, «Невгамовні»–1-В, «Smile» – 1-З, «Однодумці» – 3-Е, «Шизофренія» – 4-Е. З найвищим результатом в 11 балів перемогла команда «Шизофренія», капітаном якої є Сергій Дячок.
Яна СТРАТІЙЧУК

 

У навчальному корпусі №2 відкрито нову залу засідань для двох спеціалізованих вчених рад на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук, кабінети вчених секретарів та обслуговуючого персоналу. Під час урочистої презентації ректор університету, проф. Олександр Шестопалюк побажав, аби створені комфортні умови сприяли якісній підготовці наукових кадрів, у приміщенні панував діловий настрій та доброзичлива атмосфера.

Віктор ОЛЕКСАНДРІВ

...
Читати далі...
.

 

На конференції трудового колективу університету обговорено звіт першого проректора, проф. А.Ткаченка про діяльність нашого ВНЗ у 2009-2010 навчальному році та визначено завдання на найближчу перспективу. Окремих викладачів було нагороджено відзнаками профільного міністерства, грамотами управління освіти і науки Вінницької облдержадміністрації.

Віктор ОЛЕКСАНДРІВ

...
Читати далі...
.

 

     Минуло 200 років від дня народження талановитого та неповторного композитора Фелікса Мендельсона-Бартальді. Ще в юності прославився він своїми знаменитими творами («Весільний марш», «Пісні без слів», «Італійська симфонія»). На факультеті музичного мистецтва відбувся творчий захід, присвячений цій визначній даті. Участь у ньому взяв доцент кафедри музичного мистецтва та інструментальної підготовки Георгій Курков, який виконав перший концерт для фортепіано з оркестром у трьох частинах. Партію другого фортепіано зіграла дружина артиста – Єлизавета.
Юлія КЛІЩ

 

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0