Вівторок ,23.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Квітень » 26 » ЯК НЕ НУДЬГУВАТИ НА ПАРАХ?

21:33
ЯК НЕ НУДЬГУВАТИ НА ПАРАХ?


Час від часу навіть найпрацьовитіші люди у світі нудьгують і причиною цьому може слугувати будь-що. Найчастіше від цієї напасті страждають студенти. Вони – молоде покоління, яке потребує сучасних методів навчання. Та, нажаль, не кожен викладач це розуміє…

Нудно на парі? Набридла монотонна балаканина викладача? Ти вже жалкуєш про те, що вирішив піти на заняття, замість солодко поспати? Не сумуй, з цією проблемою рано чи пізно стикається кожен із нас. Та які все ж існують поради, аби не нудьгувати на парах.

Дізнаємося у студентів Вінницького педуніверситету.

Яна Лукашова (2 курс, ІФЖ):

– Ніколи не знаєш, яка саме пара змусить тебе лізти на стіну. Вважаю, що будь-яку інформацію потрібно фільтрувати. Не маєш бажання слухати лекцію – шукай альтернативу: слухай пізнавальну аудіокнигу, в кращому випадку, дізнайся більше на ту ж тему, на яку розповідає викладач. Немає нічого трагічного в тому, що ти скористаєшся іншим джерелом. Ти отримуєш знання, це найголовніше. А життя таке швидкоплинне. Не можна втрачати жодної секунди, навіть на парі. Не варто спати. Для того є життя в труні.

 

Сергій Деянов (4 курс,ІФЖ):

– Якщо на парі сумно, то, мабуть, – це не твоя дисципліна. Або ж сам викладач не любить свою роботу і викладає нецікаво.

 

 

 

 

Артур Домбовский (4 курс, ІІЕП):

– Щоб не нудьгувати, іноді беру з собою книги Дейла Карнегі або Роберта Кіосакі , слухаю на парах лекцію та вивчаю щось новеньке для себе. Такий своєрідний Цезар (він міг робити 3 справи одночасно).

 

 

 

Катерина Христич (1 курс, ПГФ):

– Минув лише тиждень мого навчання в університеті. Та зі своїх спостережень я можу зробити висновок: якщо предмет цікавий, то місцю для нудьги не знайдеться. А якщо ні, то цього не уникнути. Головне – це добряче виспатися перед парами і не отримати зауваження від викладача.

 

 

Дмитро Шайдовський (3 курс, ІМФіТО):

– Якщо нецікава лекція або ти вважаєш, що вона не несе для тебе ніякої користі, не обов’язково сидіти і чекати її закінчення. Використай час з користю! Можна почитати улюблену книгу. Наприклад, зробити домашнє завдання з іншого предмету або згадати дитинство і погратися в улюблену гру на своєму гаджеті.

 

 

Христина Коломієць (2 курс, ФІМ):

– Спати – це єдиний спосіб відчувати свободу. А все тому, що уві сні немає правил. Мені не буває нудно на парах, оскільки ми з подругою завжди знаходимо як розважитися. Наприклад, можна вчитися писати лівою рукою (ну або правою), переписуватися з другом або, в крайньому випадку, змиритися і слухати лекцію, занотовуючи кілометровий конспект.

Ірина ХОХОДРА


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 844 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0