П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Березень » 13 » КОЛИ В ДУШІ ВЕСНА

21:49
КОЛИ В ДУШІ ВЕСНА


У кожного з нас є пора року, яку найбільше любимо. Час, коли настрій постійно позитивний і хочеться робити щось нове. Осінь чи зима, весна чи літо?

Моїй душі до вподоби весна. Це й не дивно, адже ми, дівчата, романтичні натури, а «юність року», як відомо, здатна пробудити особливі емоції та почуття в нашому серці. Період, коли все краще: ясна погода, прогулянки під яблуневим цвітом, запашні квіти і спів пташок.

У лютому закохані щодня прокидаються з думкою, аби скоріш минув мороз. Що робити, коли календар «кричить» на тебе холодними днями, а зима намагається ще втриматися на своєму троні, але так хочеться, щоб у вікно заглянув весняний промінчик сонця?!

Спробуй пограти у такі ж ігри з «сніговою королевою» і ні в якому разі не впадай у депресію. Найкращий спосіб підняти настрій – з’їсти щось смачне. Слухати позитивну музику, співати разом із виконавцями, читати вірші. Відслідкуй весняні тенденції моди та вдягай яскравий одяг, оскільки відомо, що кольори здатні впливати на самопочуття людини. Не залишайся наодинці. Що б ти не робив, з друзями завжди веселіше й цікавіше.

Прислухайся до почуттів і будь готовим змусити себе зробити щось нове. У результаті не помітиш, як скинеш важкий зимовий одяг, візьмеш легке взуття і підеш гуляти вулицями міста, крокуючи сухим асфальтом, на якому ще не так давно лежав і «тішився» сніг. Тоді зрозумієш: цього разу в іграх із зимою переміг ти!

Ольга КРУПКО

 


Категорія: Життя зблизька | Переглядів: 1016 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0