П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Культура
«ГНОМИ З МАЛИХ ХУТОРІВ»

30 березня у Музейно-просвітницькому центрі ВДПУ відбулося справжнє свято дитинства – презентація другої частини трилогії «Гноми з Малих Хуторів» і виставки робіт викладача кафедри художніх дисциплін дошкільної та початкової освіти, майстра авторської ляльки міжнародного рівня, майстра пісочної анімації, дитячої письменниці, художника-ілюстратора, засновниці творчої майстерні «Гадлькопластики» та «Magic Sand».

У 2005 році відбулася перша персональна виставка «Подих Весни» у місті Ямполі, а в 2007 – «Казки Світла».

...
Читати далі...
.

 

«МУЖЛЯНДІЯ» ПОВЕРТАЄТЬСЯ…

Феєричне відродження комедії-фарсу «Мужляндія» відбулося у Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету. Виставу показали студенти факультету математики, фізики і технологій за участю студентів факультету іноземних мов.

Спектакль вперше побачив світ ще в 1980 році. На фізико-математичному факультеті активно розвивалася самодіяльність, що стала поштовхом до створення драматичної студії «Откровення», керував якою кандидат філософських наук, професор Дмитро Джола. Ідеологом і натхненником була його дружина, професор, доктор педагогічних наук Алла Щербо.

...
Читати далі...
.

 

«ШЕВЧЕНКОВА ВЕСНА» У МІСТІ НАД БУГОМ

У Вінницькому педагогічному відбулася урочиста церемонія нагородження дипломантів та лауреатів ІІІ Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу для школярів «Шевченкова весна», організаторами якої вже третій рік поспіль є викладачі кафедри української літератури – доц. Віннічук А.П. та доц. Крупка В.П.

Розпочалося святкове дійство символічною композицією «Зоре моя вечірняя» у виконанні народного оркестру народних інструментів та Олени Шинкар.

...
Читати далі...
.

 

ПИСАНКИ ДЛЯ ВОЇНІВ АТО

Аудиторія в гуртожитку №3 Вінницького педуніверситету перетворилася на справжню великодню майстерню. Поринути в атмосферу передсвяткових приготувань вирішили студенти-першокурсники напряму підготовки «Журналістика».

Знаннями ділилася кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри технологічної освіти, економіки і безпеки життєдіяльності Ірина Савчук.

Вона розповідала про особливості українського писанкарства, до ...
Читати далі...
.

 

ФЕСТИВАЛЬ КРАСНОМОВСТВА LOGOFEST У ПЕДАГОГІЧНОМУ

У Вінницькому педуніверситеті 18 березня відбувся перший регіональний фестиваль красномовства LogoFest, котрий організувала керівник освітнього проекту Школа розвитку мовлення «LogoClub» Альона Король.

Із вітальним словом до присутніх звернулася ректор педуніверситету Наталія Лазаренко: «Красномовство – це шлях пізнання, самоутвердження і власного становлення як особистості, шлях професійного зростання, подолання внутрішніх страхів перед публікою. Ми недаремно погодилися співпрацювати з організаторами, адже також навчаємо майбутніх педагогів майстерно володіти сло ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0