Субота ,20.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Липень » 6 » ЛИШЕ ОСМИСЛЕНІ ЗНАННЯ ПРИНОСЯТЬ ПЛОДИ

12:28
ЛИШЕ ОСМИСЛЕНІ ЗНАННЯ ПРИНОСЯТЬ ПЛОДИ


Під яскравим липневим сонцем студенти Вінницького педуніверситету крокували урочистою ходою проспектом Коцюбинського.

Дівчата – в красивих сукнях, босоніжках на підборах, зі стильними зачісками та створеними вмілими руками майстрів макіяжем.

Хлопці – у новеньких костюмах, зі стильними краватками чи метеликами, в туфлях, що виблискували на сонці.  Горді і щасливі батьки, викладачі, друзі разом зі студентством прямували до пам’ятника Сонцепоклоннику.

Так почалася традиційні урочистості з нагоди випуску вчителів, психологів, журналістів, котрі чотири чи п’ять років здобували вищу освіту в одному з найкращих ВНЗ Вінниччини.

Вітання випускникам виголосили: ректор університету, доц. Наталія Лазаренко, народний депутат України Сергій Кудлаєнко, перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, голова Вінницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Бачинський, начальник управління освіти міської ради Володимир Буняк, декан-директор інституту філології й журналістики Інна Завальнюк, мати студентки природничо-географічного факультету Аліни Лебедич Валентина Лебедич та здобувач вищої освіти магістра інституту педагогіки, психології і мистецтв Інна Гончар.

– Ми гордимося нашими випускниками! Це справжні фахівці, які отримали необхідні знання, вміння, навички. Наші випускники затребувані у всіх закладах освіти і мають талант влаштуватися працювати за спеціальністю, – відзначила ректор ВНЗ Наталія Лазаренко.

Після покладання квітів до пам’ятника усі рушили до фонтанної площі на території альма-матер, де відбувався святковий концерт. Виступали кращі творчі колективи та артисти-аматори – студенти та випускники навчального закладу.

– Це радісний і водночас сумний день, адже настала пора прощатися з рідним університетом. Хочу подякувати своїм одногрупникам і викладачам за те, що були поряд і тоді, коли на обличчі сяяла посмішка, і тоді, коли бриніли сльози. Дякую дівчатам і хлопцям за пісні під гітару та незмінний «репертуарчик». 

 Дякую за запитання на четвертому курсі: «А коли починається пара?», «В якій ми аудиторії?», за чаї і тортики в буфеті, за гру «Крокодил» на заліку. Саме в цьому університеті відчувала себе спокійно, затишно і завжди була впевнена, що поруч знаходяться однодумці, з якими ніколи не буває сумно, – із ностальгією згадує випускниця Вінницького педуніверситету Ірина Вдовиченко.

Цьогоріч педагогічний «виш» вивів у самостійне професійне життя майже 1700 випускників, 214 з яких отримали дипломи з відзнакою. Тепер це покоління ділитиметься набутими в аудиторіях знаннями з іншими. Нині вчорашні студенти склали ще один успішний іспит – стали випускниками педагогічного університету.

Марта МОНАСТИРСЬКА


Категорія: Актуально | Переглядів: 504 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.2/6
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0