П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Вересень » 20 » ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З ПЕДАГОГОМ

21:39
ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З ПЕДАГОГОМ


У форматі святкування Днів Михайла Коцюбинського у бібліотеці-філії №13 закладу культури "Вінницька міська централізована бібліотечна система" відбулася зустріч доктора педагогічних наук, професора Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського Куцевол О.М. з учнями 11-А класу ЗОШ № 23 м. Вінниці.

Ольга Миколаївна, котра є цьогорічним лауреатом Всеукраїнської премії Михайла Коцюбинського, розповіла старшокласникам про цікаві епізоди з життя письменника-краянина, ознайомила їх зі сторінками своєї книги "Вивчення життя і творчості Михайла Коцюбинського через реценцію літературних і літературно-документальних джерел".
Учні профільного філологічного класу зацікавилися не лише постаттю письменника Сонцепоклонника, а й поставили представникові Вінницького державного педагогічного університету, що носить ім'я Михайла Коцюбинського, чимало запитань про спеціальності, які можна здобути в цьому закладі.

Ольга Миколаївна запросила шкільну юнь на екскурсію до музейно-освітнього центру університету, зали електронних видань університетської бібліотеки, до перегляду цікавих кінострічок у вечірньому кінозалі, що функціонує в студентському містечку майбутніх педагогів. Розповіла проф. Куцевол О. М. і про підготовчі курси до ЗНО з української мови і літератури, які ведуть її висококваліфіковані колеги - викладачі факультету філології й журналістики.
Організатори зустрічі - Тетяна Мельник, бібліотекар бібліотеки-філії №13 закладу культури "Вінницька міська централізована бібліотечна система" та Алла Мацкевич, класний керівник 11-А класу ЗОШ № 23. До речі, обидві - випускниці Вінницького педуніверситету, з приємністю згадали роки навчання в цьому закладі й щиросердно подякували проф. Куцевол О. М. за цікаву зустріч та профорієнтаційну інформацію, вельми корисну для випускників, які визначаються зі своїм життєвим вибором.

https://www.facebook.com/vspu.edu.ua/


Категорія: Література | Переглядів: 382 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0