П`ятниця ,29.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Літо очима хлопців

03:28
Літо очима хлопців


Літо, море, сонце, пляж, шалені вепри, цікаві пригоди, нові знайомства і, що найприємніше, навіть поповнення у сім’ї. Ось чим жили хлопці нашого  університету цього літа.

Роман Назаренко, Раміс Шайтанов (2-Б, ІІЕП):

 – Початок літа видався нелегким, адже довелося добре попрацювати. Бо ж хто їде на відпочинок із порожнім гаманцем? Підзаробили грошей, ось тоді вже розгулялись.J Відвідали Київ, Харків, Кіровоград та Одесу, де незабутньо провели час із коханими дівчатами.

Ігор Дідик (3-А, ІФВіС):

– Цей відпочинок минув так, як у пісні Потапа і Насті Каменських: «Лето… Поцелуи до рассвета…». Зрозуміло, що не обійшлося без коротеньких спідничок, глибоких декольте та відвертих купальників. Ну, я думаю, ви здогадуєтеся, якою була кульмінація подій. J

Олексій Павлов (4-ФІ, ІМФіТО):

– У мене, як і в більшості студентів, практика вкрала півліта! Та мене це не засмутило. Адже я її проходив у Євпаторії. Планував побувати в «Аквапарку», але з новими друзями не помітив, як пролетіли незабутні дні практики.

Юрій Сачок (4-ФІ, ІМФіТО):

– А я цього літа не сачкував. J Доля подарувала мені чудову донечку! А набиратися батьківського досвіду поїхав до табору «Дружба» Немирівського району (там проходив практику).

Руслан Подолян, Дмитро Сомов (3-Д, ІІМ):

– Ми круто відірвалися під час цих літніх канікул. А мрії наші були ще класнішими. Думали стрибати з парашутами, та все ж не ризикнули. J Обійшлися лише ганянням на мопедах, де екстриму відчули не менше. А загалом, диско, partyі багато інших розваг.

Денис Баранов (2-А, ІІЕП):

– О так!.. Літо!.. Пригадую вечори під відкритим небом, пісні під гітару біля вогнища, смачненькі шашлички у дружньому колі. А ще сотні комарів над головою та супераерозоль проти них, який швидше їх притягував, аніж відлякував.

Артур Чуданелі, Ігор Дзюбенко (3-А, ІФВіС):

– Літо видалось на славу! Коблево зустріло нас запальними дівчатами та пекучим сонцем. Починали ми, правда, з мінералки та соку, а закінчували віскі з льодом, мартіні та вогняними коктейлями. Звичайно, не обійшлося без курортних романів та шалених вечірок. Та «термін придатності» наших путівок швидко закінчився. Але ми не засмучуємося, тому що попереду ще не одне літо. J

Оля УРСУЛЕНКО,
Юля АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 754 | Додав: Admin | Теги: експрес-опитування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0