Четвер ,25.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Майстер-клас
ПСИХОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВІЙНИ

Пропагандистська війна, що впродовж двох років розгорнулася в інформаційному просторі України та Російської Федерації, постає одним із ключових факторів, що спричиняють конфлікти у вітчизняному суспільстві.

Соціально-психологічні дослідження свідчать: серед українського населення проявляється безліч психологічних проблем. Зокрема про рівні інформаційної війни, технології нейролінгвістичного програмування розповів студентам-журналістам, рекламістам та всім охочим на майстер-класі у Вінницькому педуніверситеті Всеволод Зеленін – акредитований Майстер-коуч міжнародної категорії, кандидат психологічних наук, доцент кафедри політико-психологічних пробл ...
Читати далі...
.

 

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ВЕДУЧОГО АНДРІЯ КУЛИКОВА

17 грудня до Вінницького педуніверситету завітав журналіст, ведучий політичного ток-шоу на ТК «ICTV», медіа-експерт Андрій Куликов. Тема зустрічі – «Телевізійне інтерв’ю в умовах інформаційних воєн». Протягом трьох годин у творчій майстерні професіонал ділився досвідом зі студентами, розкривав секрети журналістської справи.

Згадуючи про власні помилки, столичний гість намагався донести до аудиторії, яким має бути справжній журналіст, як діяти в різних ситуаціях. Насамперед потрібно подавати лише правдиву, точну, перевірену інформацію, особливо під час інформаційних протистоянь. ...
Читати далі...
.

 

«ЖУРНАЛІСТИКА – ЦЕ ЩОДЕННИК ЖИТТЯ»

16 грудня до студентів 3 курсу напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету з майстер-класом завітала завідувач відділу інформації інтернет-видання «Вінниця. Ок», випускниця Віталія Мазур.

На зустрічі в альма-матер дівчина поринула в спогади і зазначила, що головному, чого навчив її університет – це не боятися: «Не бійтеся ставити незручних запитань, дотримуйтеся в публікаціях балансу думок, об’єктивності, достовірності, точності, стійте завжди на боці правди, якою б гіркою вона не була».

...
Читати далі...
.

 

ЯК ПИСАТИ ДЛЯ ІНТЕРНЕТ-ВИДАННЯ або Секрети редактора

9 грудня в межах вивчення навчальної дисципліни «Журналістські професії» зі студентами спеціальності «Журналістика» Вінницького педуніверситету своїм професійним досвідом і здобутками ділився головний редактор інформаційного агентства «Вінниця Daily» Юрій Басюк. Інтернет-журналістика сьогодні є чи не найголовнішим джерелом отримання інформації, тому зустріч з фахівцями цієї сфери формує певний образ для обрання майбутнього фаху.

У журналістику наш гість потрапив зовсім випадково. Дванадцять років тому прийшов до першого у Вінниці Інтернет-агентства «Контекст-медіа» в якості системного адміністратора. Вже т ...
Читати далі...
.

 

ЖУРНАЛІСТАМ ПРО ЛІДЕРСТВО

7 грудня в межах вивчення дисципліни «Іміджологія» для студентів 3 курсу, напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету було проведено тренінг «Етичне лідерство». Модераторами виступили: асистент кафедри політології Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника Наталя Марчук (м. Івано-Франківськ) та координатор освітніх програм «Українська соціальна академія» Іван Данилюк (м. Київ).

Організатори проекту поставили за мету розширити межі розуміння поняття «лідерство» та пояснити особливості його функціонального призначення в суспільстві. Зокрема, гості зауважи ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0