П`ятниця ,29.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Майстер-клас
ДЕНЬ ГАЗЕТИ «ПОРАДНИЦЯ» У ВІННИЦІ

3 грудня в читальній залі Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тімірязєва відбулася презентація всеукраїнської газети для всієї родини «Порадниця».

Із нагоди 20-річчя з часу створення видання на зустріч із працівниками книгозбірні, студентами 1 курсу, напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету й учнями однієї з місцевих шкіл завітали головний редактор часопису Тетяна Власюк, начальник відділу маркетингу Оксана Хронюк, кореспондент Віктор Миронець, котрі розповіли про особливості функціонування й історію видання.

Присутні, зокрема дізналися, що свого часу часопис був найтиражнішим виданням України – 1 млн. 521 тис. екземплярів.

...
Читати далі...
.

 

ДІАЛОГ ПОРОЗУМІННЯ ТЕРИТОРІЙ

27-28 листопада студенти 1 та 2 курсів, напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету взяли участь у тренінгу «Інтерпретації історії».

У межах проекту ГО «Центр Поділля-Соціум» під назвою: «Майбутньому потрібні спогади: український діалог про історію та спогади» за підтримки ОВЕН (OWEN e. V.) – Мобільна академія ґендерної рівності та миротворчості, Інститут міжнародних відносин в області культури (ifa) реалізується власна ініціатива учасників майстерні випускника інституту історії, етнології і права факультету ВДПУ Євгена Бойка, студента історичного факультету Донецького національного університету Антона Тихомирова та випускника спеціальності політологія Донецького національного університету Пилипа Лавриновського під назвою «Інт ...
Читати далі...
.

 

РЕЦЕПТИ ВІД СТУДЕНТА ВІСІМДЕСЯТИХ

Найчастіше смак самостійного життя відчувається в студентські роки, коли поруч немає мами, яка потурбується, щоб її чадо було доглянуте та добре нагодоване. Дехто лише тоді дізнається, що їжа сама по собі на столі не зявляється. Тут і починається найцікавіше: знайомство з рецептами найпростіших страв, а згодом – відкриття в собі кулінарного генія. Не дарма кажуть, що лише студенти можуть приготувати все з нічого. Одним із таких талантів ...
Читати далі...
.

 

ВОНИ ЗАХИЩАЮТЬ СИЛОЮ, А МИ – СЛОВОМ

«Кольку, ти що в армії не служив? Хах, навіть я там вже побувала, а ти до цих пір не хочеш!», відтепер тільки так відповідатиму кожному хлопчаку, який «косить» від такого прекрасного місця, як армія. Ви спитаєте, що ж тут прекрасного? Я відповім: 12 червня майже усією групою журналістів-першокурсників ми вирушили на один день до армії. Нас переповнювали різні почуття: і страх, і зацікавленість, прокинулася сила духу і дівоча грайливість разом із військовою відвагою.

Ніхто не знав, що нас чекає, і з усмішкою та модельною ходо ...
Читати далі...
.

 

САЛО В ШОКОЛАДІ ДЛЯ НЕЖДАНИХ ГОСТЕЙ

Під пильним «прицілом кулінарного телескопа» цього разу опинився Микола Васильович Мельник – фізик та астроном за станом душі, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри технологічної освіти, економіки й безпеки життєдіяльності ІМФіТО. Це людина, яка привернула увагу не лише кулінарними рецептами, але й щирістю душі, обізнаністю, багатогранністю хобі й талантів, велик ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 9 10 11 12 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0