П`ятниця ,19.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Майстер-клас
СТУДЕНТИ-РЕКЛАМІСТИ НА REX-2016

У кожного свої асоціації з першим місяцем осені. Для когось – це початок навчання, зміни в погоді, аромати яблучних пирогів та міцної кави. Рекламісти ж не можуть уявити вересень без Міжнародної виставки реклами і маркетингу – REX.

Традиційно серед відвідувачів цього форуму, що проходить столиці, є і студенти напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» (гр. 3РЗ) Вінницького педуніверситету.
REX–2016 тривав упродовж трьох днів. 20 і 21 вересня обмінювалися досвідом представники різних рекламних фірм чи організацій, працівники маркетинг ...
Читати далі...
.

 

РУМУН І ФРАНЦУЗ ПРО УКРАЇНЦЯ

Презентація графічного роману за мотивами однойменної повісті Івана Франка «Герой поневолі» відбулась у Вінницькому педуніверситеті 13 травня. Студенти-журналісти 2 і 4 курсів спілкувалися з автором концепції та редактором видання Кирилом Горішним і художником Міхаєм Тимошенком.

Детальніше в сюжеті студентів 2 курсу Ірини Богачук та Вікторії Сергєєвої.

.

 

ТВОРЧИЙ КЛУБ «КРЕАТИВНЕ РУКОДІЛЛЯ»

Уже другий рік в університетській бібліотеці на базі читальної зали психолого-педагогічних наук функціонує творчий клуб «Креативне рукоділля».

У рамках клубу відбуваються зустрічі студентів з бібліотекарями-майстринями, які передають студентській молоді уміння творити власними руками цікаві вироби.

Студенти 1 курсу інституту педагогіки, психології і мистецтв зустрілися з бібліотекарями книгозбірні Б. Федорчук та ...
Читати далі...
.

 

НОТАТКИ З МЕДІАФОРУМУ В МІСТІ НАД СМОТРИЧЕМ

Урочисте відкриття першого Кам’янець-Подільського медіафоруму відбулось 21 квітня 2016 року в  прес-центрі міської ради. Довгоочікувана подія зібрала не тільки досвідчених журналістів, викладачів, блогерів, але й студентів із різних куточків України. З вітальним словом до гостей звернувся міський голова Михайло Сімашкевич, заступник Асоціації готельєрів та рестораторів Андрій Кульніков та декан факультету журналістики Одеської юридичної академії Тетяна Кузнєцова.

З нагоди відкриття туристичного сезону було оголошено результати конкурсу «Привітне місто». У межах проекту юні «ревізори» п ...
Читати далі...
.

 

«Радіо – це театр уяви…»

Студенти-журналісти стали учасниками телевізійного мосту (онлайн конференції) між Інститутом журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського та Маріупольським державним університетом 22 квітня. Тема публічного обговорення – «Радіо: від аудіо до мультимедіа». На онлайн-тренінгу було розглянуто проблеми та тенденції сучасної радіожурналістики. 

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0